Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit egyek, hogy más ízem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit egyek, hogy más ízem legyen mikor a barátom kinyal?

Figyelt kérdés

arról hallottam már h a srác ha ananászt esznek akkor édesebb lesz nekik az ondó,és a csajoknál milyen ilyen "kaja" van?

előre is köszi a válaszokat :)

2009. jún. 27. 10:20
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudok ilyen kajáról a lányok esetében. Szerintem ha rendszeresen tisztálkodik a csaj az megteszi. Fiúk szeretik a puncink izét, ugye? :D

L, 18

2009. jún. 27. 10:27
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ.még régebben ajánlották a csokit, hát megettem egy táblával és azt mondta h ugyanolyan íze van xD
2009. jún. 27. 10:28
 3/8 anonim válasza:
76%
Használhattok ízes sikosítót is:)
2009. jún. 27. 10:29
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
esetleg szeretkezés előtt zuhanyozzatok le.. akkor nem lehet érezni az izét..
2009. jún. 27. 10:34
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Együttlét előtti alapos tisztálkodás, ha esetleg arra panaszkodott, hogy nem jó az íze számára. Egyáltalán utalt valamire, vagy csak Te gondolod, hogy nem lehet jó íze. Ha nincs semmilyen nőgyógyászati problémád és a tisztálkodással sincs gond, akkor semmi rossz íz nem lehet. Esetleg külsőleg egy kis csoki, vagy tejszin:))
2009. jún. 27. 10:37
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
Ha íze van az szerintem valami elváltozás.Baci,gyuszi egyebek.Inkább illata van nem?
2009. jún. 27. 10:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, hogy milyen kajától lehet jobb, de azt igeb, hogy mikre figyelj oda. Nőgyógyász mondta, hogy ha kevesebb fűszeres kaját eszel, ha nem iszol sok alkoholt és nem drogozol, akkor javíthatsz az ízén. Na most ha most így táplálkozol, akkor nem tudok okosabbat mondani.
2009. jún. 27. 16:13
 8/8 anonim válasza:
nyalogass citromot bevált nekem is
2009. jún. 27. 16:47

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!