Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, milyen egy szép pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen egy szép pénisz és egy szép egészséges makk?

Figyelt kérdés
a barátom makkja olyan, mintha nem lenne egészséges!a makk alsó része nem szép ívelt, az egész makk rücskös, és az alsó része is ..hogy mondjam, olyan...olyan rücskös..nem láttam még ilyet, de az nem zárja ki azt, h ilyen nem létezik...esetleg név és teljes kép nélkül küldhetnétek nekem képet a péniszetekről, h lássam, milyenek vannak még, h megnyugodjak...
2009. jún. 27. 02:50
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
A neten láttam "szelíden" körbe rücskös makk-széleket is, arra nem gondolt senki, hogy akinek a fitymája a makkjához volt kiskorában tapadva (vagy akár pláne fitymaszűkülete volt) és a doki egy szikével óvatosan körbe leválasztotta, akkor a makk és a fityma széle rücskös marad (mint pl. amikor egy borítékot egy tollal tépsz fel és a boríték széle végig rücskössé válik).
2010. szept. 9. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!