Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik élvezik ezt? A barátom az ujját mutatta nekem, h "szopogassam"..
Figyelt kérdés
És mondta, hogy mutassam meg hogy, hogyan szopnám le. Ez most normális? Mert én kicsit kiakadtam rajta, hogy az ujján játszam el a szopást.2009. jún. 26. 23:38
11/14 anonim 

válasza:

Nálunk is előfordul, hogy este simogatja a hajam meg az arcom, végig simítja egy ujjával a számat, én meg bekapom. Szerintem nincs ebben semmi rossz. Persze azért tövig nem kapnám be, meg azt sem játszanám el, hogy hogy elégíteném ki a valóságban, de így inkább vicces, és aranyos mint undorító. :D
12/14 anonim 

válasza:

Nekem egyszer ujjazás után mondott ilyet és odatartotta az ujját :D Kicsit meglepett, de szerintem is nagyon nagyon izgató, nem csak neki, nekem is.
13/14 anonim válasza:
Egyszerű a válasz! A Pasinak izgató! Bár nálunk nem a párom kérte h szopogassam az ujját! Én kezdtem el mert kíváncsi voltam hogy hogyan reagál! És élvezte...meglehetősen:P
A párkapcsolat szorosságán is függ ez a dolog mert ha már együtt vagytok jó ideje és teljesen meg tudtok nyílni a másik előtt akkor minden amit csinálok teljesen normális ha élvezitek is!
De ez csak az én véleményem
14/14 anonim válasza:
Hát persze h élvezik! És még te is élvezheted, mert ha olyan testhelyzetben szeretkeztek h elérje a csiklód, akkor igy a nyáltól nedves ujjaival még azt is tudja izgatni...és a kettő együtt non jó érzés...:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!