Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem szeret nyalni. Mit tegyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeret nyalni. Mit tegyek ennek érdekében?

Figyelt kérdés
Beszélgettünk párommal, hogy ki mit szeret igazán és mondtam, hogy én azt hogyha nyalnak, mire ő azt mondta, hogy ő nem szeret, régebben sem kedvelte, egyik barátnőjének sem csinálta sokszor, csak 1-2x. Mit tegyek? Mivel "szerettessem" meg vele? Én imádom az orált, nem csak adni hanem kapni is.
2009. jún. 26. 21:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Én nem értem hogy azt hogy nem lehet szeretni! Nekem van egy haverom ő azt mondta azért nem szeret nyalni mert nem bírja azt az ízt! Kenj oda egy kis csokit úgy biztos jobb lesz neki:D
2009. jún. 26. 21:40
 2/12 A kérdező kommentje:
van aki azért teszi, hogy a párjának jó legyen és van, aki azért is, mert szereti csinálni
2009. jún. 26. 21:44
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Én imádom csinálni, mindegy mien izű-szagú!!!
2009. jún. 26. 21:47
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
21:47-nek ezt ne mond szeretem legalább is a szagot!! Haverom találkozott egy olyan csajjal akinek olyan szaga volt mint egy három napja döglött nyúlnak amit kint hagytak a napom:D
2009. jún. 26. 21:55
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
énsem szeretek nyalni, sosem szerettem, de megtettem, erőt véve magamon, csak azért mert tudtam h a másiknak jólesik...ennyi az egész...szerintem
2009. jún. 26. 23:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Írj levelet nekem.:D
2009. jún. 27. 00:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Az én barátom megcsinálja nekem, nem tudom miért. Nem mondja, h jó, de azt sem, h nem az. Én mostanában már nemigen kérem tőle, eddig sem kértem. Csinálta magától. Mostanában már csak hagyni nem szoktam..lehet nem szereti, a kezével épp elég, és nagyon jó, tudja mit csináljon, h odáig legyek.xD Még szűz vagyok (4hónapja vagyunk együtt, még várok kicsit, 17 vagyok és ő is. )
2009. jún. 27. 00:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
ÖRÖMSZERZÉS. Ezt a szót izlelgesse a fiúd. Talán segíteni fog.
2009. jún. 27. 09:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok,és én sem szerettem csinálni,és nem is tettem sokszor. Viszont kapni se kaptam. Na ez volt az elözö kapcsolatomba. A mostaniba meg állandóan megy a nyali-fali,szeretem ahogy ö csinálja nekem,és már én is szeretem neki csinálni. Szerintem ne eröltess semmit,te se adj,ha nem kapsz... =)
2009. jún. 27. 14:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Én imádom csinálni, mindegy mien izű-szagú!!!

Na ez voltam ÉN... Tehát, egy virágnak illata van, egy testnek SZAGA! És nem kell a szagot eggy kellemetlen dologgal asszociálni. Meg egyébként sem bántásnak irtam, de igy van . Egy ffi testnek is van egy jellegzetes szaga, még a 3-ik fürdés/tusfürdő, intimspray/ után is. Ugyanúgy egy NŐI testnek is! Egy szóval nem mondtam hogy rossz, de szag...

2009. jún. 27. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!