Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mire gondoltok szex közben?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 21:05
1/10 anonim válasza:
Nahát ez hülye kérdés !Eléggé egyértlelmű hogy ha valaki szereti a párját akkor arra gondol!De vannak olyanok is akik fantáziálnak !
2/10 anonim válasza:
Attól függ. Ha a barátnőm még nem ment el, és én meg már majdnem, de még bírnom kell akkor repülőkre, vagy szendvicsre, vagy valami csúnya nőre. De ha már ő elment párszor és mostmár én is jöhetek akkor elkezdek arra koncentrálni amit csinálok.
5/10 anonim válasza:
semmire nem gondolok, nézem az elém tárt látványt :D
7/10 anonim válasza:
21:16-hez szólnék hozzá. Igazad van.
Én is az a tipus vagyok, hogy hamarabb elmegyek mint barátnőm. Amióta olvastam erről, hogy másra gondolja, valahogy tovább bírom.
Barátnőm meg is kérdezte hogy szedek-e valamit, hogy ilyen jól bírom. :)
F/26
8/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2009. jún. 27. 06:31
9/10 anonim válasza:
meccsre, sörre, tőzsdére, benzin árára, miért néz már megint a szomszéd, holnap megint füvet kell nyírni, ilyen hétköznapi dolgokra, amikre nap közben nincs elég időm :)
Szóval figyelem a lányt, mi a jó neki, hol tart és szemkontakt, na azt imádom.
10/10 anonim válasza:
Hó de bedobnák egy sört utánna.:)))))))))))))))))
komolyan mondom.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!