Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban lévöktöl kérdezném! Mennyi volt a legtöbb idö amig nem szeretkeztetek?
Figyelt kérdés
Légyszi ird oda hogy mennyi idösek vagytok és hogy mióta vagytok együtt!
Meg ha nem gond az okot is!:)
Pl:mosolyszünet,
2009. jún. 26. 20:00
11/21 anonim 

válasza:

10 hónap, mert külfüldön dolgozott(USA-ban)
6 éve vagyunk együtt, én 24/l, ő 31
12/21 anonim 

válasza:

Nekem 18 hónap volt a leghosszabb. A férjem nem volt itthon, dolgozott. 3 éve vagyunk együtt, van egy gyerekünk is. 24/L, 30/F
13/21 anonim 

válasza:

2 hét:D 9 hónapja vagyunk együtt. Barátom másik városban tanul. 17(L) 22(F)
14/21 anonim 

válasza:

1 hét,barátom elutazott munka miatt,októberben 3 éve leszünk együtt,19L,barátom 26F
15/21 anonim 

válasza:

Nalunk 2 honap,a baba miatt.Es ujra 2 honap,mert kulfoldon dolgozik.
16/21 anonim 

válasza:

3 hónap minimum (még nem biztos, hogy haza tud jönni jövő hónapban). Külföldi munka miatt.
26/F
17/21 anonim 

válasza:

Mostani kapcsolatomban négy nap, betegség, meg folyamatos köhögőrohamok miatt, elég kiábrándító, hogy közben megfullad a másik :S
Illetve előző kapcsolatomban 3 hónap alatt 2 alkalommal voltunk együtt, mert már nem szerettem az illetőt, csak nem akart elengedni, mindig sírás-rívás volt a vége, én meg vajszívű vagyok. De ha nem kívántam, hát nem.
18/21 anonim 

válasza:

Ja és 20/L voltam 9 hónapos kapcsolatban :)
19/21 anonim 

válasza:

Egy hónap. Egyszerűen csak elfoglalt voltam.
23 lány.
20/21 anonim 

válasza:

5 hónap, távolság miatt
1,5 éve vagyunk együtt
16/16
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!