Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotok felajánlaná, hogy szeretkezzetek bekötött szemmel?
Figyelt kérdés
Szerintem sokkal izgalmasabb, hogy csak az illatokra, az érintésekre, a mozdulatokra, meg az apróbb hangokra hagyatkozhatunk. Szerintetek?2009. jún. 26. 18:36
1/13 anonim 

válasza:

Szia! Jó játék! Rég csináltuk! Köszi az ötletet! :)))
3/13 anonim 

válasza:

Örülj neki, nagyon jó. Bár én csak előjátékot játszottam így, és csak úgy, hogy csak a szerencsésnek volt bekötve a szeme. Ha mindkettőtöknek, akkor abból baleset is lehet! :D
P87
4/13 anonim 

válasza:

Szia!
Engem nagyon izgatna a dolog! : )
5/13 anonim 

válasza:

Én örülnék neki, és biztos kipróbálnám, persze azért nem minden szeretkezés lenne bekötött szemmel, de izgalmas lehet. Köszi az ötletet!
7/13 anonim 

válasza:

Elfogadnam, hatarozottan!!! Juj, ez nagyon jol hangzik. Tenyleg koszi az otletet:P
8/13 anonim válasza:
érdekes :) kipróbálnám
18:39 -> A baleset még akár viccesen is elsülhet szerintem :D
9/13 anonim 

válasza:

Én próbáltan, sőt, úgy is, hogy ki voltam bilincselve :D
Először fura volt kiszolgáltatottnak lenni, de aztán nagyon izgi lett.
Persze ehhe az kell, hogy feltétel nélkül bizz a párodba.
10/13 anonim 

válasza:

Mi szoktuk csinálni, tényleg nagyon jó, és jókat nevetünk közben. :-)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!