Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kívánjátok?
Figyelt kérdés
Nekem az lenne a kérdésem, hogy ti mennyit szexeltek a barátotokkal egy héten??
Szerintetek van olyan, ami már túlzás??/soknak számít/
2009. jún. 26. 18:02
1/8 anonim 

válasza:

amennyit jól esik.Változó, van hogy naponta többször is, van hogy pár napig nem,ahogy épp kivánjuk.
Szerintem nincs túlzás,ha mindketten akarjátok.
2/8 anonim 

válasza:

Van, tesómék 1 nap alatt lenyomtak egy 12-es doboz kotont... Nekem ez sok(k) lenne. :P
3/8 anonim 

válasza:

Előzőnek! :) Na jó, de abból a 12-ből 3 kiszakadt, 1 alapból selejtes volt, 1-et fordítva húztak fel, 2 beesett az ágy mögé, 1et elcsórtál te, és így azért már elég bírható a mennyiség :))))
(remélem nincs harag ;) )
4/8 anonim 

válasza:

mi naponta 3x-4x :$ egész nyáron egyedül vagyok itthon szüleim dolgoznak reggeltől estig egyedül vagyok mindig átjön és csináljuk :D
7/8 anonim válasza:
En szemely szerint nagyon kivanom. Sajnos meg szuz vagyok :( de mar alig birom igy... alig varom hogy tulegyek rajta es hogy igazi orgazmusom legyen! Akkor biztos hogy a parommal egesz nap azt fogjuk csinalni egy teljes hetig! :D
8/8 anonim 

válasza:

A fenti írónknak:Ezzel én is így vagyok!De remélem minél hamarabb meglesz mert már nem lehet bírni
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!