Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! MI az élvezetesebb nektek? Ha a fiú bennetek megy el vagy ha kézzel, esetleg orálisan elégítitek ki?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 17:00
1/8 anonim 

válasza:

Orálisan... Imádom, ha a számba élvez... :)
2/8 anonim 

válasza:

mikor mi... a helyzet adja, meg a kedvem:D mondjuk a számba ne menjen el, azt nem szeretem.
3/8 anonim 

válasza:

nekem kézi dolog ! Na az :D:D ;) KURV@ jóó:D:D:D
4/8 anonim 

válasza:

Én imádom, ha a párom belém élvez. Az a legjobb érzés a világon. Mondjuk kézzel is szeretem neki csinálni.:)
5/8 anonim 

válasza:

is-is:)
ha bennem egy el az nem olyan élmény mintha a kezemmel-számmal egyaránt elégítem ki:)
nagyon szeretem orálisan kielégíteni a barátomat,és közben látni, hallani ahogy ő is elvezi.
ez nekem nagyobb élmény:)
6/8 anonim 

válasza:

Bennem. Annyira jó érzés, ahogy még ott lüktet.
7/8 anonim 

válasza:

mindenhogy jó,de a legjobb bennem :)
8/8 anonim 

válasza:

mikor hogy, ha olyan szenvedélyes kedvemben vok akkor bennem, ha pervezben és én irányítok, akkor kézzel,a látvány miatt is, jó nézi az arcát, figyelni a reakciókat meg maga az eredmény is látványos:p
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!