Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexmániás vagyok? 19 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexmániás vagyok? 19 éves vagyok, már lassan másfél éve vagyok együtt a párommal, teljes szívemből szeretem és még mindig ugyanúgy kívánom mint ez elején.

Figyelt kérdés
Ha tehetném folyton nyalnám-falnám. Ha szexelünk, akkor rá 2 órára megint kívánom. Normális ez?
2009. jún. 26. 16:53
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja az kimaradt, hogy csak hétvégente találkozunk. :)
2009. jún. 26. 16:54
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
fiú vagy lány vagy?
2009. jún. 26. 16:55
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Meglehet.. :) És az baj? Én kb. 2 hónapja vagyok együtt a párommal, másfél hónapja MINDEN NAP szeretkezünk, van hogy naponta 2x vagy 3x is (együtt alszunk.. este 2, reggel 1).

Nem baj, ha ennyire kívánod, csak bírjátok szusszal :)

2009. jún. 26. 16:55
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
szerintem nem vagy az, én is igy vagyok, ritkán vagyok együtt a barátnőmmel és ha együtt vagyunk akk alig birom türtöztetni magamat, persze ehhez az is hozzátartozik h nagyon nagyon szeretem 21f
2009. jún. 26. 16:56
 5/9 anonim ***** válasza:

16:55-ös vagyok :)

18,5 éves lány

2009. jún. 26. 16:56
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
teljesen normális!csak a hétvégén szexelni?én megbolondulok ha egész héten nem szexülnk!
2009. jún. 26. 17:05
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
Ugyanmár. Mi azonnal összeköltöztünk a mostani párommal és az első évben napi 2-3x szexeltünk. Még mostis, ha minden nap van időnk rá, mindig van szex (2 év után). Ha kivánod és ő is miért lenne gáz? :))
2009. jún. 26. 17:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem normális, ha már nem kívánnád, vagy nem állna fel akkor már az nem lenne normális.

3,5 éve vagyunk együtt, minden este és reggel áll, van hogy mikor alszik akkor teszem meg mert hihetetlenül kívánom. Mostanában elég gyakran meló előtt reggel is akciózunk egyet, meg este egy jó kis elnyújtottat.

Csak ne kéne ilyen korán kelni :(

26/F

2009. jún. 26. 21:07
 9/9 anonim ***** válasza:
teljesen normális:)) mi 3éve vagyunk együtt, és mi kb heti 3szor találkozunk.ő már elnevezett nimfóak:) napi 4szer legalább akarnám, ő már néha poénból menekül h már megint?:D nagy az étvágyad örülj neki s innen látszik hogy élvezed a szexet te is ami sajnos sok nőnek nem adatik meg.nameg jó a barátoddal össze vagytok csiszolódva, legyél inkább büszke rá minthogy azon gondolkozz normális e, mert teljesen az és inkább ritka :)21/L
2009. jún. 27. 15:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!