Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyenek a méretei egy olyan pénisznek, amit ti dekoratívnak neveztek, és kinézetre a legjobban tetszik?
Figyelt kérdés
Hosszúságra, és vastagságra is gondolok itt, és persze gondolom egy bunkós makkú, nem valami dekoratív!?2009. jún. 26. 13:05
11/17 A kérdező kommentje:
A zacsi? És mi lehet a zacsin vicces?:) Tényleg kíváncsi vagyok rá, hogy az enyém akkor pl vicces-e:)
2009. jún. 26. 15:12
12/17 anonim 

válasza:

Az én pasimé 16 cm és kb 5 cm vastag! nagyon jo és élvezetes vele sexelni. Ő pont a méretem ennél hosszabb nekem már fáj!!!!!!
13/17 anonim 

válasza:

Én a barátom személyében megtaláltam a tökéletest.
15cm hosszú 5,5cm vastag egyenes és van rajta egy gyönyörű ér... 19/L
14/17 anonim 

válasza:

Én vagyok a zacsis! =) Én senkit nem akarok megbántani,meg le is fognak hurrogni,ha leirnám,hogy nekem mi a vicces. A lényeg,mint ahogy a péniszt lehet dekorativnak nevezni,akkor vannak dekorativ zacsik is! =)
15/17 anonim 

válasza:

hm jó kérdés :) kb 17-18cm, kb 3,5-4cm vastag kicsit felfeleé kunkorodó :p (misszionárius és lovaglópózban pont a g-pontot érinti)egy szép makk, szép rózsaszín, és egy két ér a szerszámon :)a zacsikban tényleg mi lehet a vicces??:D már én is kíváncsi vagyok :D amúgy sztem ha nagy a zacsi az se hátrány:) dehát mindenkinek az a szép, akit éppen szeret és akkor nem azt fogja nzni h milyen,mert úgy is megszépíti a szerelem :)
16/17 anonim 

válasza:

Csak én láttam még csúnya zacskót?? =) Vagy túl igényes lennék? =)
17/17 anonim 

válasza:

Az sose baj ha túl igényes vagy.
Amúgy aki kíváncsi, menjen ki egyszer egy nagyobb nudistrandra, aztán kedvére láthat 1000 fajtát, a nagyon esztétikustól a borzalmasig, mindent :-)
Én már körbe néztem ott is ... jó élmány volt, de az durva, hogy sokaknak mennyire nincs önkritikájuk.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!