Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem kíván vagy mi lehet a baj?
A barátommal együtt veszítettük el a szüzességünket kb 2hónapja.utánna volt 2 alkalom aztán másfél hónapig semmi.most majdnem 2 hete volt az utolso azóta megint semmi.Ha rákérdezek azt mondja edzése van mindennap,fáradt és ezt nem értem meg.Orálisan viszont szokott menni.Egyszerűen nem értem mintha kifogásokat keresne mindig amikor a helyzet meglenne:S
nemtudom mit csináljak:S

sziius:)
szerintem hagyd most 1 kicsit..nem azzal van szerintem a baj h nem kíván..szerintem csak hagyd 1 pici időre pihenni..hátha jobb lesz.. de ha nem..akkor ottmár elég bajok vannak.vagy üljetek le..beszéljétek meg.. addig nem álltok fel..az asztaltól,ágyből..stb.. amíg el nem mondja:)
örülök hogy segíthettem...
16/L
pusszi:)
köszii:$ probálkozok akkor:)
puszi

Megesik az emberrel, hogy fáradt, de hogy másfél hónapig legyen valaki fáradt..... Hát... nem tudom...
Napi 20 órát dolgozik???...
ja hát ezaz...:S
jo persze megértem hogy mindennap 2 ora edzés...dehát mégis:S és a hétvége?akkor nincsen...
köszi a válaszokat:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!