Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy veszem észre ha egy pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy veszem észre ha egy pasi csak azt akarja?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 10:06
 1/8 Xaba89 ***** válasza:
100%
Egyszeruen.Ha csak akkor foglalkozik veled ha kettesbe vagytok.
2009. jún. 26. 10:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
már az első randin le akar fektetni
2009. jún. 26. 10:16
 3/8 anonim válasza:
100%
Hát az látszik a viselkedésén. Ha nagyon nyomulós akkor... valószínüleg csak arra megy... hogy megdöntsön.
2009. jún. 26. 10:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Feltünöen kedves általában célzásokat tesz, hogy milyen jo lenne ha... fogdos, vagy ha tudod hogy van barátnője és ezek mellett nálad is probálkozik!!
2009. jún. 26. 10:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

10:16-nak: Nem vedd sértésnek, nem annak szánom amit mondani szeretnék. Nekem az a tapasztalatom, hogy nem biztos, hogy már rögtön az elején le akar fektetni. Anniyra már "kigyúrták" magukat, hogy tudják, az túl átlátszó lenne.

Azt vettem észre, hogy néhány férfinek már játékká vált ez a lefektetős dolog. Kicsit hülyítjük a lányt, hogy hú mennyire oda vannak értünk, aztán mikor már tényleg elhisszük, akkor jön a pofára esés... Legalábbis velem így volt.

2009. jún. 26. 11:50
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. jún. 26. 11:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
hát én pl meg mondom :) túl sokat csalódtam mostanába és csak laza szex kapcsolatot akarok akkor megmondom és nincs félre értés
2009. jún. 26. 12:08
 8/8 anonim ***** válasza:

11:50nek

bocsi, azthittem mág az a "divat".. ezek szerint le vagyok maradva... minden jót

11:16

2009. jún. 26. 14:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!