Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert van az, hogy ha maszturb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy ha maszturbalok nincs orgazmusom de a parommal rendszeresen van huvelyi es csiklo orgazmusom is?!

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
biztosan nem jól csinálod de biztos vagy benne h az amit a barátodnál érzel az az orgazmus?
2009. jún. 25. 22:09
 2/5 A kérdező kommentje:
biztos vagyok benne h orgazmust erzek a parommal. amugy az lehet h nem jol csinalom mert meg nem is igazan volt ra szukseg de azert ne jo lenne magam is kenyesztetni:) sztem ertitek:P csak nem megy...nem erzem a lenyeget sot semmi kulonoset nem erzek...fel sem izgulok masztizasnal... viszont amikor a parommal vagyok egyutt az valami nagyon nagyon nagyszeru :)
2009. jún. 25. 22:13
 3/5 A kérdező kommentje:
*neha
2009. jún. 25. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:
nem lehet h rosszul érzed magad?én mikor elkezdtem maszturbálni egyfolytában azzal voltam elfoglalva h anyuék neh meghallják stb...Szégyelltem ezért nem ment,de aztán megtanultam kikapcsolni és megtanultam hol jo de nekem is csak csiklósan megy így
2009. jún. 25. 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:

örülj neki. vannak olyanok akik megcsak magukkal tudják elérni az orgazmust. na az a rosszabb eset.

ha mindenáron ki akarod elégíteni magadat, akkor sok gyakorlás kell, a csiklóval próbálkozz arra nagyobb esély van h összefog jönni. kísérletezz h és mikor és hol a legjobb.

2009. jún. 26. 00:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!