Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Léteznek biszexuális férfiak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek biszexuális férfiak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy elvileg létezhetnek, de ismer valaki ilyet? Vagy hallott már biszex férfiról? Tapasztalatom szerint ez nőknél sokkal gyakoribb.
2009. jún. 25. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Igen léteznek!Én találkoztam mér ilyennel!
2009. jún. 25. 21:43
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Szia! Elvileg vannak.., aztán ki tudja, lehet, hogy a valóságban csak azért van barátnőjük is, mert nem hiszik el önmaguknak sem, hogy ők melegek.. A szexuális beállítottság nem a szextől függ..hanem a szerelem érzésétől. Ha valaki férfi létére úgy érzi nem tud beleszeretni egy nőbe, csak egy férfivel tudja leélni az életét, az meleg. Aki viszont csak a szex miatt keres azonos nemű partnert, az nem meleg és nem is biszexuális. A szexet akár bárkivel lehet élvezni. Ilyen alapon a maszturbáció is biszexualitásnak számítana. Persze a férfiak undorodnak az azonos neműektől, legalábbis a legtöbbje :) Azt mondják a nők nem, hogy ők nem tartják visszataszítónak két nő kapcsolatát...hát ez sem igaz. Én nő vagyok, de már a gondolattól is rosszul vagyok, ha másik nőhöz kellene érnem..
2009. jún. 25. 22:02
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Hali!

én az vagyok :D csak még nem voltam soha fiuval :D

2009. jún. 26. 00:20
 4/7 anonim válasza:
89%
Üdv! Persze, hogy léteznek. Én is az vagyok, csak a tapasztalatlanabb fajtából. De van olyan ismerősöm akinek már mindkét nem képviselőjével volt tartós kapcsolata. 24F
2009. jún. 26. 04:38
 5/7 anonim ***** válasza:
nem,tavaly az összes kihalt
2011. dec. 15. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:
58%
Persze hogy vannak, de azt nem tudom, hogy nőknél gyakoribb; ha megnézed az arabokat ott sok közülük aki férfival is volt már, viszont a feleséget nem tudja magának megengedni.
2011. dec. 23. 14:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, léteznek, sok közülük házasságban él, gyerekei vannak, de eljár meleg prostikhoz, hogy farba túrják. Van az ismeretségi körömben ilyen, egyszer már lebukott a felesége előtt, de nem váltak el, mert neki erre van szüksége és amúgy rendes férj és apa.
2011. dec. 23. 14:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!