Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkeztél/Szexeltél már erdőben? Milyen volt?
nem reklám, de most vettem meg a cosmo júliusi számát, és abban an egy nagyon jó cikk, pont erről van benne szó! nekem nagyon megjött hozzá a kedvem! a cosmóban vannak hely-tippek is, pestiek előnyben!!!
2009. jún. 25. 22:19
Erdőben nem de egy parkosított játszótéren már igen. Persze éjjel. Sötét volt az egész játszótér területén így nem látott oda senki de mi láttuk az embereket akik nem messze tőlünk mászkáltak. A lány viszont elég hangosan nyögött ami engem egy kicsit zavart. Az volt nekem az első, de nem szeretném megismételni nyilvános helyen.
2009. jún. 25. 23:10
en is voltam mar erdoben.... visoznt a spontan erdos otlet nem a legjobb..... mindenfele bogarat, kullancsot ossze lehet szedni :-s en pl fulbemaszot szereztem be ugyh az este hatralevo reszet a fulorrgegeszeten toltottem.... nem kivanom senkinek. amugy az elmeny jo nagyon csak kell kapni 1 biztonsagos helyet, pokroc mindenkepp legyen nalatok. jo a fuben hemperegni de sajnos kockazatos :( esetleg kocsiban a mezo szelen, de annak mar mas hangulata van.
2009. jún. 25. 23:26
sztem annyira nem romantikus, nekem inkább csakegy gyors menet élményként maradt meg:D
a fa kidorzsölte a fenekem:D, piszkos lett a kezem, és felis fáztam kicsit :D
bocs, ha lelomboztalak:D
amúgy egy erdőben történt a fák között
2009. jún. 26. 00:09
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jó volt olvasni a kellemes tapasztalatokrol.
Utolsó előtti válaszoló: Az borzalmas lehetett...Végül hogyan szabadultál meg a fülbemászotól(fülkimosás...(?)) ?
Éppen elgondolkoztam a kullancsveszélyen...hát igen, mindenképp használnék pokrocot, köszi a tanácsot. :)
Utolsó válaszoló: Hát az elég kellemetlen lehetett...végülis csak jobb egy pokroc, ahogy az előző válaszoló tanácsolta és másképp lehet emlékezni rá...
Igen, jó volt. Írjam le a tájat? :) Te akartad: Sok fű, nagy fák, rengeteg bogár, avar a földön, madarak csiripeltek. Ez elég fura elvárás volt.. :)
P87
2009. jún. 26. 17:14
17/19 A kérdező kommentje:
Egy ilyen helyen kepzeltem el:
[link]
Én is csináltam már ott.Vittünk plédet,enni,inni,de végül egymást ettük meg!Az elején egy kicsit féltünk a kullancsoktól,de idővel eszünkbe se jutott!Ez volt a legszebb,de nem a legizgibb,mert csináltuk már extrémebb helyen is!:-) Próbáld ki!!!!!!!!!!Nem veszíthetsz semmit,csak egy élménnyel gazdagabb leszel!
2009. júl. 5. 22:39
19/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Ha alkalmam lesz rá kiprópbálom. :)
Nagyon vagány élmény lehet...de a megfelelő partnerrel...