Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit kezdjek az érzékenységemmel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek az érzékenységemmel?

Figyelt kérdés
21 éves nő vagyok és van egy érdekes problémám.Szex közben nagyon érzékeny vagyok és nagyon hamar elélvezek.Eddig ezzel semmi probléma, ott kezdődnek a gondok hogy a nagyon hamar az kb. olyan 15-20 másodperc, lehet szó akár nyalásról ujjazásról vagy az aktusról.Ez nagyon rossz így mert igaz hogy nagyon élvezetes de 2 perc alatt van 3-4-5 orgazmusom és utánna már annyira érzékeny a puncim hogy szinte fáj ha hozzáérnek.Éshát ottvan a párom.Sajnos nemtudom hagyni hogy tovább szexeljünk mert nembírom ha hozzámér annyira érzékeny vagyok az orgazmusok után.Mióta eggyütt vagyunk, még egyszer sem tudott belémélvezni.Oké orálisan mindíg kielégítem de szerintem neki sem jó a 2perces szex.Próbáltam az érzéstelenítő kenőcsöt amit korai magömlésre írnak férfiaknak, de semmi külömbség.Nemtudom mit tegyek.Szeretnék hosszú szeretkezéseket de így nem lehetséges.Mit javasoltok?Mit tegyek?
2009. jún. 25. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki,hogy aktus elött vmivel masztizol akkor nem mész el olyan hamar!Persze ezt nem lehet tudni mikro van az aktus de próbáld ki !
2009. jún. 25. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
mikor
2009. jún. 25. 19:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Azt már próbáltam.De akkoris pár perc alatt van 3-4 orgazmusom.És ha pl. 20 perc mulva szeretkezünk akkor semmi változás, ugyanolyan hamar és sokszor elmegyek.Az előbb lemaradt hogy anális szexet egyikünk sem akar.Hát már lassan kezdek beletörődni hogy ezvan.Csak nehéz a párom miatt. :(
2009. jún. 25. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:
vannak olyan pózok amikor én is néhány mp alatt elmegy3k, lehet hogy veled is ez a gond, próbálkozzatok más pózokkal
2009. jún. 25. 20:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Hát sok pózt próbáltunk.Kutyapóz, misszionárius, fordított misszionárius, lovagoltam is meg sokmindent aminek nemtudom a nevét.Általában igyekeztünk elkerülni hogy a csiklomhóz dörzsölődjön de akkoris elmegyek.Próbáltam hogy titokban stresszlabdát nyomogatok a takaró alatt, azsem jött be.A nőgyógyászom sem nagyon tudott mit mondani. :(
2009. jún. 25. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:

figy, 1 szexuálpszichologus talán segíthet..ha nem aakrod személyesen, akkor neten is vannak olyan fórumok, ahol szakértők válaszolnak..sztem ők többet tudnak mint mi:P

sok sikert!

2009. jún. 25. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:
milenne ha előtte oráloznál kicsit neki, és amikor már így közeljár, akkor kezditek el a szexet, és akkor vanrá esély h elmegy ő is abban az időszakban amikor neked még nem kellemetlen?
2009. jún. 26. 00:18

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!