Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem tudok túl lépni a "félelmemen" hogyan vetkőzzem le a gátlásaimat?
fél éve vagy egy párkapcsolatom,az első.
én 16/L ő 19/F
már 4 hónapja van szexuális kapcsolat köztük!
nos,a problémám valójában az lenne , hogy nagyon kicsik a melleim és ezért minden aktus melltartóban zajlik,mert félek neki megmutatni őket:S
Tudom hogy nagyon zavarja őt , engem még inkább, hiszen tudom mennyire szeretne már "melleket" is látni és tudom hogy ez is hozzátartozik a szexualitáshoz.
Lehet hogy elfogad olyannak amilyen vagyok valójában, de szerintem mindkettőnknek addig jó míg nem látja.
Meddig lehet ezt bírni?
a szex is kezd elég monotonná válni.
Félek,elveszítem a barátomat!

"féltem a tesi épségemet" :D ez tetszik :D:D:D
amúgy szerintem is fogadd el olyannak magad amilyen vagy, ha tényleg ennyire zavar akkor meg marad a majdnem sötétség, és igaza van annak aki úgy gondolja hogy ha eddig elfogadott a párod olyannak amilyen vagy akkor nem fog ezért furcsán nézni rád ha leveszed :)
bátorság :)
különben hogyan élvezed az együttlétet ha mindig ezzel foglalkozol? nem érné meg? :) végre szabadabban szeretkezni :D

Lekapcsolt villanynál mindegy, így próbáld magad hozzászoktatni, szépen lassan. Aztán utána meg is mutathatod neki, vagy pl csak egy kislámpát hagyj égve, azt is úgy, hogy ne a melledre világítson. De valószínűleg nem fogja zavarni.
P87

Azt írod: " a szex is kezd elég monotonná válni."
Szerintem jelen esetben nem a melltartó levétellel van a legnagyobb gondod.

nagyon köszönöm azoknak akik írtak:)
most már pozitívabban állok hozzá(:
igyekszem:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!