Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nem tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem tudok túl lépni a "félelmemen" hogyan vetkőzzem le a gátlásaimat?

Figyelt kérdés

fél éve vagy egy párkapcsolatom,az első.

én 16/L ő 19/F

már 4 hónapja van szexuális kapcsolat köztük!

nos,a problémám valójában az lenne , hogy nagyon kicsik a melleim és ezért minden aktus melltartóban zajlik,mert félek neki megmutatni őket:S

Tudom hogy nagyon zavarja őt , engem még inkább, hiszen tudom mennyire szeretne már "melleket" is látni és tudom hogy ez is hozzátartozik a szexualitáshoz.

Lehet hogy elfogad olyannak amilyen vagyok valójában, de szerintem mindkettőnknek addig jó míg nem látja.

Meddig lehet ezt bírni?

a szex is kezd elég monotonná válni.

Félek,elveszítem a barátomat!

2009. jún. 25. 19:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"féltem a tesi épségemet" :D ez tetszik :D:D:D

amúgy szerintem is fogadd el olyannak magad amilyen vagy, ha tényleg ennyire zavar akkor meg marad a majdnem sötétség, és igaza van annak aki úgy gondolja hogy ha eddig elfogadott a párod olyannak amilyen vagy akkor nem fog ezért furcsán nézni rád ha leveszed :)

bátorság :)

különben hogyan élvezed az együttlétet ha mindig ezzel foglalkozol? nem érné meg? :) végre szabadabban szeretkezni :D

2009. jún. 25. 20:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Lekapcsolt villanynál mindegy, így próbáld magad hozzászoktatni, szépen lassan. Aztán utána meg is mutathatod neki, vagy pl csak egy kislámpát hagyj égve, azt is úgy, hogy ne a melledre világítson. De valószínűleg nem fogja zavarni.

P87

2009. jún. 25. 20:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod: " a szex is kezd elég monotonná válni."

Szerintem jelen esetben nem a melltartó levétellel van a legnagyobb gondod.

2009. jún. 25. 20:34
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Most ki fogsz nevetni. Én 6 évig nem vettem le a melltartómat, mert nem elég hogy kicsik, még lógnak is.Ezt már tudja:), volt hogy megjegyezte, de ha szeretkezünk, nem érezteti velem, és mondta már azt is hogy gyönyörű. Tudom nem igaz, de hosszú évekbe telt, amig levetkőztem a gátlásaimat. Nem csak te vagy így vele.
2009. jún. 25. 20:38
 15/17 anonim ***** válasza:
most gondolj bele: fél éve együtt vagytok, és négy hónapja szeretkeztek, gondolom nem havi egy aktussal... akkor azért már párszor látott téged melltartóban, huh szerintem már nagyon várja, hogy végre levedd... akkor ott nem is simogat? huh te nem tudod, miről maradtál le, de komolyan! ne légy ilyen kis csacsi már, hogy azért mert kicsik... nekem is kicsik a melleim, de a barátom egyszerűen megőrül értük! :) szerintem egyébként ő is így lehet veled, mert ha eddig nem volt ezzel baja, akkor nagyon toleráns lehet, biztosan szeret! miért nem mész bele, hogy szépen lassan levegye, sötétben, simogassa, puszilgassa... nem félsz tőle, hogy ha ez huzamosabb ideig így megy, akkor elveszíted? igenis tessék magadon erőt venni. figyelj, mondok neked valamit, ami az én személyes véleményem: szerintem egy kicsi mell nem nagyon lehet csúnya, mert az legalább nem lóg! gondolj bele, egy olyan lánynak, akinek hatalmasak a mellei, az milyen gátlásos lehet! és kérlek, ne mondj ilyet, hogy csúnya vagy, mert ez nem igaz...
2009. jún. 25. 21:30
 16/17 anonim ***** válasza:
mintha magamról olvasnék jellemzést :) én is féltem levenni de megtiltani se akartam a barátomnak ezért önállositotta magát és ő vette le nekem :) hidd el ha már melltartóban látott akkor nem takar el sokat az a kis rongy, nemváltozhat a véleménye ha meglát anélkül :) és isteni érzés amikor ott is kényeztet, sokról maradsz le. :) naaa vegyél erőt magadon nemfogod megbánni :)
2009. jún. 25. 22:14
 17/17 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm azoknak akik írtak:)

most már pozitívabban állok hozzá(:

igyekszem:D

2009. jún. 25. 23:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!