Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben a kapcsolatotokban kiröl kerül le elöször a ruha, lányról vagy a fiúról?
Figyelt kérdés
És arra lennék kivancsi h ki vetkőzteti le e lőször a másikat???2009. jún. 25. 19:28
1/9 anonim 

válasza:

Én lány vagyok!Nálunk először a párom kezdeményezett az első pár alkalommal de ha már belekezdünk a szeretkezésbe akkor kölcsönösen hagyjuk el a ruháinkat!
2/9 anonim 

válasza:

épp az adott pillanatban ki a hevesebb:) ilyenre nincsenek szabályok:D
3/9 anonim válasza:
Általában velem kezdjük(lány vagyok =) ),de ez nem így megy,h elösször én aztán te,hanem folyamtosan.Elösször lekerülnek a felsők,,majd a többi :)
4/9 anonim 

válasza:

Hát szoktunk mi olyat is, hogy míg a másik kimegy wc-re vagy valami addig hirtelen ledobunk mindent és úgy fekszünk takaró alatt... enyhe célzás csak. :P Mikor hogy... bár az esetek többségében rólam kerül le a ruha előbb.
17/L
5/9 anonim 

válasza:

nálunk ez egy folyamat, felváltva egymásról:)
de általában rólam kerül le az utolsó ruhadarab, tehát ő hamarabb ruhátlan:D
6/9 anonim 

válasza:

És úgy szoktam hogy leveszem a felsőm, melltartóm és miközben szopom van amikor ő még ruhában van. Főleg kocsiban... :)
7/9 anonim 

válasza:

Ezen még sosem gondolkodtam, de szerintem tök mindegy. Ha csak erre koncentrálnék közben nem érne semmit az egész.
9/9 anonim 

válasza:

19:31 Egyetértek, ez az enyhe célzás néha nálunk is meg van. A kérdésre a válasz az, hogy nekem eleve azt mondta a barátom hogy mikor befekszek az ágyba felesleges pizsit felvennem úgyis lekerül, max csak összevizezem xD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!