Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek van vibrátoroto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek van vibrátorotok, és ha igen akkor megy vele a hüvelyi orgazmus?

Figyelt kérdés
Nekem még csak csiklói volt, de a barátommal sem sikerül a hüvelyi. Vibrivel van rá esély?
2009. jún. 25. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
esély van, de nem biztos, hogy olyan lány vagy aki képes hüvelyi orgazmusra. ha nem vagy képes, az sem baj, van akinek egyik sem megy. 16/L
2009. jún. 25. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Hát pasz. Nekem nincs (bár nem tudom, hogy sajnos-e vagy sem) még... Bár barátom néha célozgat rá, hátha olyan választ kap, hogy igen van... De nem tudom, meglepjem-e egyszer azzal, hogy beszerzek egyett xD
2009. jún. 25. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ez olyan hülyeség h nem képes a hüvelyi orgazmusra...Mindenkinek van G-pontja...lelki gondok miatt nem sikerülhet...
2009. jún. 25. 18:27
 4/9 A kérdező kommentje:
nincs semmilyen lelki gondom, és nem is volt. Sőt nem is koncentrálok görcsösen az orgazmusra, csak élvezem az együttlétet.
2009. jún. 25. 18:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy tényleg nem mindenkinek van hüvelyi orgazmusa, G-pont ide vagy oda.

Szerintem próbáld meg a vibrit nyugodtan. Talán annyiban segíthet, hogy azzal sokáig kísérletezhetsz, hogy hol vagy a legérzékenyebb, hogy a legjobb neked. Aztán, hátha összejön az orgazmus (nekem sikerülni szokott, bár nekem pasival is). Utána meg ha már tudod, hogy hogy esik jól, akkor a barátodat is tudod úgy irányítani.

Egyébként próbálgassátok sokat a pózokat. Egyik barátnőm például csak lovagló pózban tud elmenni.

Ügyes légy, remélem sikerülni fog:)

2009. jún. 25. 18:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Tudod vannak olyan lányok akiknek nem megy a hüvelyi orgazmus hiába is szeretnéd hogy legyen és hiába adod át magad az érzésnek nem megy!Van ilyen ismerősöm !De amikor a pasival pettoúingelnek akkor van orgazmusa!Ha ügyes a párod megtalálja azt a pontot ahol elérheti nálad az orgazmust vagy tapasztald ki a vibriddel,nekem nincs de biztos azzal is elérheted az orgazmust!
2009. jún. 25. 18:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem van vibrátorom, de azzal sem sikerült még a hüvelyi orgazmus, sem a párommal. A csiklói viszont fantasztikus mindkettőjükkel (:D), szóval nem aggódok. Majd jön az is, ha jönnie kell, mást úgysem tudok tenni.
2009. jún. 25. 23:02
 8/9 anonim ***** válasza:
lehet h meg csak egyszeruen nem kaptad el a technikat amivel a te hurjaid is megpendulnek. a tobbi csak duma. szerintem ha van kedved kiserletezni, vegyel egyet, hatranya csak akkor lesz ha a kis uncsid elokapja a fiokbol a rokonsag elott :p szerintem 1 probat nem er, es ha megsem jon ossze a huvelyi, szerintem akkor is jol el fogsz vele szorakozni :) ha erdekel, hajra!
2009. jún. 25. 23:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdező!Én is ugyanabban a helyzetben vagyok mint te!!Nekem sem volt még hüvelyi orgazmusom,pedig nincs az hogy görcsösen akarnám!!!Én sem tudom miért van ez!Csak próbálkozni tudunk a párommal,hátha egyszer sikerül majd!!!REMÉLEM!!!
2009. jún. 27. 16:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!