Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy neki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy neki a legjobb legyen az orális sex? Ötletek?

Figyelt kérdés
Úgy érzem lenne még mit fejlődni orális sex terén, viszont nem tudom mivel javíthatnék raja. Fiúk tapasztalatok, kinek-mi a legjobb? Lányok, ti hogy csináljátok?
2009. jún. 25. 18:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány?
2009. jún. 25. 18:12
 2/10 A kérdező kommentje:
lány
2009. jún. 25. 18:14
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Hát...lássa rajtad hogy élvezed...szerintem ez sokat számít...és lássa hogy mindent beleadsz...ha torkoskodsz az sem hátrány...és a nyelved mindig használd:D
2009. jún. 25. 18:15
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Én tegnap pl. úgy ébresztettem fel a párom, hogy elkezdtem a péniszét lesz*pni. Óvatosan nyalogatom, közben a kezemmel is rásegítek, és közben a szemébe nézek, erotikus szavakat suttogok a fülébe, és változtatom a tempót. Először lassan, majd gyorsan...újra lassan és újra gyorsan. Benyálazom az ujjam, picit összekenem a saját testváladékommal, lenyalatom vele, esetleg megujjazom magam, ezzel is tovább izgatva őt..aztán jöhet a szex :)
2009. jún. 25. 18:19
 5/10 A kérdező kommentje:
élvezni mindig élvezem, bár neki még sose mondtam, de álatlában alig várom hogy eljussunk a sz*pásig... Nagyon szeretem csinálni...
2009. jún. 25. 18:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Közben éreztetheted vele, hogy mennyire élvezed, szerintem örülni fog neki.

18:19, köszi a tippet :))

2009. jún. 25. 18:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Jujj! Csak engem ébresztenének igy fel...
2009. jún. 25. 19:36
 8/10 anonim ***** válasza:

hát először is izgasd fel, húzd 1kicsit, nyald végig az oldalát a belső combját stb.. nézz a szemébe, aztán kezd el úgy nyalni apénisz mind két felét a tövétől a makkig, mint 1 fini fagyit..jó alaposan.

Aztán mikor elég csúszós már, akkor kicsit rányomhatod a tenyered és körkörös mozdulatokkal ingereld az egész péniszt. Aztán bekaphatod és szívhatod, lentről fel..vagy mintha 1 dugó volna a szád forgasd kicsit a fesed jobbra balra szádban a pénisszel..aztán kicsit csapkodhatod a nyelveddel, mint 1 pillangó:)..ha megvoltak pár ilyen kis trükk akkor belekezdhetsz az utolsó szakaszba. fogd meg az 1ik kezeddel és fel le mozgasd meg a szádat is(vigyázz a fogadra)először lassan, majd kicsit gyorsabban és ujra lasabban és mikor érzed h itt az idő akkor kapcsolj rá(az én párom szereti, ha mikor közel az orgazmus kicsit a szabad kezemmel enyhén nyomom az alhasát..ettől erősebben élvez.

na pár kis trükköt leírtam, rem. hasznát veszed...de szopás közben se feledkezz meg h nemcsak pénisze van , simogasz közben a hasát v combját a szabad kezeddel, nézz a szemébe néha, és kicsi halk hangot adhatsz ki h érezze mennyire élvezed h örömet okozhatsz...hajrá!majd mesélj,h bevál-e:P

2009. jún. 25. 21:55
 9/10 anonim ***** válasza:
*előző vagyok, még vmi: ha nem olyan túl kicsi a melled, akkor a melleid közé is veheted a hímtagját és csinálj velük ugy, mint ha kézzel csinálnád..ez általában szép látvány a srácoknak..
2009. jún. 25. 21:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Jujj de jó... ienkor irigylem ffitársaimat!!!
2009. jún. 26. 21:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!