Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne "rávenni" a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne "rávenni" a párom, h akkor is szeretkezzünk, mikor nekem épp megvan? Eddig nem mondott rá se nem-et, se igent. De eddig nem nagyon próbálkoztam, viszont nagyon felszoktam rá izgulni. Ti belemennétek ebbe?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 17:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
ha a megelelö higéniai körülmények megvannak akkoe én benne lennék...! Amugy megértem a párodat belöled folyik a vér és ö ugy tegye be?! van aki szerint ez vissza taszitó! kérdezd meg tölle mi a probléma beszéljétek meg!
2009. jún. 25. 17:13
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A menses ideje alatt nagyobb a fertőzés veszélye és a hámsérülésé is. Rávenni nem szabad senkit semmire és ha ez Őt taszítja meg lehet érteni, hiszen nem egy esztétikus látvány.
2009. jún. 25. 17:18
 3/14 A kérdező kommentje:

igen-igen,ezeket tudom..

és ezért is írtam a rávenni szót macskaköröm alatt,mert nem akarom erőltetni..ha nem,akkor nem..

2009. jún. 25. 17:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha még ilyenről nem beszéltetek, akkor hozd fel mondjuk egy szeretkezés után, hogy ő mit szólna hozzá?

Annó én is így adtam be a derekam... És olyankor 2* olyan élvezetes szerintem, mivel sokkal érzékenyebb vagy.

2009. jún. 25. 17:31
 5/14 anonim ***** válasza:
77%

és amikor folyik belőled a vér, az téged nem zavar, akkor az egész ágy meg minden apárod is tiszta vér lesz!, vagy hogy csinálnátok, zuhany alatt?

sztem azért azt az 5-6 napot ki lehet bírni

2009. jún. 25. 17:51
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fáj a szex, ha megvan a menzim. De az utolsó napokban azért bevállalom, mert tudom, hogy a páromnak hiányzik ez a 3-4 nap ami kimaradt. Mi óvszerrel szoktuk ilyenkor, utána én meg futok zuhanyozni.
2009. jún. 25. 17:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

17:51 Mivel gyógyszert szedek, ezért a vérzés eleve nagyon kicsi. Amúgy meg az utolsó pár napban már mindenkinél kicsi a vérzés mennyisége, akkor lehet ilyennel próbálkozni.

És ne úgy képzeld el, hogy ilyenkor a lepedón 15-20 nemtis vérfoltok vannak, ami látható az egy két pötty vagy kissebb folt. A lepedót pedig ezután lelehet húzni és kimosni...

2009. jún. 25. 18:01
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha tesztek magatok alá törölközőt, akkor az ágy sem lesz olyan.
2009. jún. 25. 18:51
 9/14 anonim ***** válasza:
Van, aki eleve undorodik ettől, bár az én páromat nem érdekli:) Általában én nem akarom, pedig ilyenkor sokkal jobban kívánom. Attól félek megundorodik tőlem. Csináltuk már így, de akkor is rosszul vagyok tőle:S Kényszeríteni ilyenre szerintem egy pasit sem lehet. Vagy elfogadja, hogy megjött, vagy nem csináljátok pár napig...
2009. jún. 25. 18:52
 10/14 anonim ***** válasza:

Én belemennék, engem aztán egy kis vér nem tart vissza....!!! Háát talán a legegyszerűbb, hogy bekészítesz egy kis törülközőt, de ne szem elé... Aztán izgasd fel...és akkor mondd neki h magadban akarod érezni, és ha mondja, hogy oké akkor előkapod a törcsit, és kész. A másik jó megoldás, ha egyből a tus alá álltok. Ott aztán csak nem zavar senkit.

P87

2009. jún. 25. 19:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!