Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne "rávenni" a párom, h akkor is szeretkezzünk, mikor nekem épp megvan? Eddig nem mondott rá se nem-et, se igent. De eddig nem nagyon próbálkoztam, viszont nagyon felszoktam rá izgulni. Ti belemennétek ebbe?
igen-igen,ezeket tudom..
és ezért is írtam a rávenni szót macskaköröm alatt,mert nem akarom erőltetni..ha nem,akkor nem..
Ha még ilyenről nem beszéltetek, akkor hozd fel mondjuk egy szeretkezés után, hogy ő mit szólna hozzá?
Annó én is így adtam be a derekam... És olyankor 2* olyan élvezetes szerintem, mivel sokkal érzékenyebb vagy.
és amikor folyik belőled a vér, az téged nem zavar, akkor az egész ágy meg minden apárod is tiszta vér lesz!, vagy hogy csinálnátok, zuhany alatt?
sztem azért azt az 5-6 napot ki lehet bírni
17:51 Mivel gyógyszert szedek, ezért a vérzés eleve nagyon kicsi. Amúgy meg az utolsó pár napban már mindenkinél kicsi a vérzés mennyisége, akkor lehet ilyennel próbálkozni.
És ne úgy képzeld el, hogy ilyenkor a lepedón 15-20 nemtis vérfoltok vannak, ami látható az egy két pötty vagy kissebb folt. A lepedót pedig ezután lelehet húzni és kimosni...
Én belemennék, engem aztán egy kis vér nem tart vissza....!!! Háát talán a legegyszerűbb, hogy bekészítesz egy kis törülközőt, de ne szem elé... Aztán izgasd fel...és akkor mondd neki h magadban akarod érezni, és ha mondja, hogy oké akkor előkapod a törcsit, és kész. A másik jó megoldás, ha egyből a tus alá álltok. Ott aztán csak nem zavar senkit.
P87
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!