Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg a szülinapján? 17/l
Figyelt kérdés
Júliusban szülinapja lesz a barátomnak, egy kis meglepetés már van egy vibrációs gyűrű, de ez még kevés szeritem:S:( Szeretnék még emellé valamit de nem tudom mi legyen a másik meglepi:S Valakinek valami ötlet? Szeívesen fogadok bármilyen ötletet...2009. jún. 25. 16:58
1/5 anonim 

válasza:

pezsgő,eper..egy jó kis tánci,mellé sztriptíz..
vagy ha vadabb dologra gondoltál,akkor bilincs:P és hát csinálj rajta olyan dolgokat,amik neki jóó..
:)
2/5 anonim 

válasza:

Egy üveg bor, meg mellé egy szexy fehérnemű.
3/5 anonim 

válasza:

A szexi fehérnemű szerintem is tuti.
Mondjuk egy harisnyatartó (azt nagyon szeretik a pasik) és abban szolgálhatnád fel az epret, meg a pezsgőt (bár lehet, hogy az eperig el sem jutnátok, annyira lenyűgöznéd:D )
4/5 anonim 

válasza:

Én dobókockát vettem a pasimnak. Az egyiken pózok vannak, a másikon pedig helyszínek:D Szerintem bármelyik szexshopban találsz. És jó is lenne a vibr.gyűrű mellé:)
5/5 anonim 

válasza:

szextársasjáték!
vagy szerepjátékok pl:
tanár-diák
utas jegy nélkül-kalauz:)
idegenvezető-külföldi turista
ház ura-szobalány
beteg-ápolónő stb...
plusz szexi fehérnemű! fűző, harisnya tartó, combfix hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!