Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel lepjem meg a szülinapján...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lepjem meg a szülinapján? 17/l

Figyelt kérdés
Júliusban szülinapja lesz a barátomnak, egy kis meglepetés már van egy vibrációs gyűrű, de ez még kevés szeritem:S:( Szeretnék még emellé valamit de nem tudom mi legyen a másik meglepi:S Valakinek valami ötlet? Szeívesen fogadok bármilyen ötletet...
2009. jún. 25. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:

pezsgő,eper..egy jó kis tánci,mellé sztriptíz..

vagy ha vadabb dologra gondoltál,akkor bilincs:P és hát csinálj rajta olyan dolgokat,amik neki jóó..

:)

2009. jún. 25. 17:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy üveg bor, meg mellé egy szexy fehérnemű.
2009. jún. 25. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:

A szexi fehérnemű szerintem is tuti.

Mondjuk egy harisnyatartó (azt nagyon szeretik a pasik) és abban szolgálhatnád fel az epret, meg a pezsgőt (bár lehet, hogy az eperig el sem jutnátok, annyira lenyűgöznéd:D )

2009. jún. 25. 18:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Én dobókockát vettem a pasimnak. Az egyiken pózok vannak, a másikon pedig helyszínek:D Szerintem bármelyik szexshopban találsz. És jó is lenne a vibr.gyűrű mellé:)
2009. jún. 25. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:

szextársasjáték!

vagy szerepjátékok pl:

tanár-diák

utas jegy nélkül-kalauz:)

idegenvezető-külföldi turista

ház ura-szobalány

beteg-ápolónő stb...

plusz szexi fehérnemű! fűző, harisnya tartó, combfix hajrá!:)

2009. jún. 25. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!