Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudom meg hogy biztosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom meg hogy biztosan leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
smarolj le egy lanyt es ha kozben erzel valamit(egy kis bizsergest vagy valamit)akkor leszbikus vagy,vagy ha tobbet is szeretnel tenni "fekudjetek" le egymassal es majd meglatod hogy mit erzel ha jo es bizsergest erzel akkor szerintem leszbikus vagy ha nem erzel semmit akkor meg nem vagy leszbikus
2009. jún. 25. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne a lányokkal való kapcsolatból indulj csak ki. Hisz biszex pl attól még lehetsz, hogy lányokhoz is vonzódsz.

Mitől érzed Magad egyáltalán biszexuálisnak?

Tudnál -e férfival intim kapcsolatba lenni?

Mitől izgulsz fel? Férfiaktól vagy nőktől?

Ezeket gondold végig. Adott esetben próbáld ki egy csókkal. És ha mondjuk maszturbálsz akkor figyeld meg mivel képzelődsz. Szerintem az is sokat elárul.

20/L

2009. jún. 25. 17:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha gondolatban visszataszít az, hogy egy férfi mellett éld le az életed, akkor valószínűleg leszbikus vagy. Abból ne indulj ki, hogy megállapítod egy nőről nő létedre, hogy jól néz ki, mert az semmit sem jelent. Remélem tudtam segíteni!
2009. jún. 25. 17:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszát!:)
2009. jún. 25. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:
79%

Gondolom, még fiatalka vagy, olyan 14-15 éves. Idővel le fog tisztulni, hogy kihez vonzódsz, kit kívánsz testileg, kit tudnál magad mellé társként elképzelni. De ne egyetlen fiúból vagy lányból indulj ki, hiszen természetesen egy hetero lánynak sem tetszhet egyformán az össze pasi, és fordítva. Persze, ennyi idős korban még előfordul, hogy egy lány úgy érzi, hogy a pasik mind bunkók, és a lányok sokkal jobban megértik a lelkét, de ez még nem jelent semmit. Idővel úgyis kirajzolódik majd minden.

f24

2009. jún. 25. 19:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Sokan sokmindent mondanak, de a rideg valóság az, hogy a dolog egyik kulcsa a szexuális vonzódás. Például ha elmegy melletted az utcán egy jó alakú csaj és ha a "de gyönyörű" gondolatot a "jó lenne megsimagoatni a combját-mellét-fenekét stb." gondolat követi a dolog gyanús.

Az, hogy pusztán szépnek találsz valakit még nem jelent semmit. valamilyen esztétikai érzéke minden embernek van. Lehet valaki jó küllemű de ez még nem jelenti azt, hogy az ágyadba vinnéd.

Másik részről a leszbikusok érzelmileg is kötődnek egymáshoz. Azon túl, hogy szexuálisan vágysz valakire, el tudod képzelni, hogy randizol vele, bele tusz szeretni, együtt élsz vele stb.

Ha ezek a szituációk, érzések, gondolatok mindkét nemre irányulnak akkor biszexuális vagy.

Egy leszbikus csaj.

2010. ápr. 22. 23:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!