Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokaig nem maszturbalok az veszelyes lehet?
Figyelt kérdés
20 evesen csaj nelkul nincs mit tegyek muszaly magamat kielegitsem! az gond ha tul surun csinalom(vagyis naponta tobbszor) vagy ha egy honapig semmi az karos lehet?2009. jún. 25. 16:43
1/9 anonim 

válasza:

Nem, miért lenne káros? Azért 20 évesen tudhatnád..
2/9 anonim 

válasza:

Haver! hogy bírnád 1 hónapig. minden tiszteletem :D
amúgy meg dehogy káros. és tanuljátok már meg a : muszáj szó j vel írandó. thanks. (x)
3/9 anonim 

válasza:

Igen, káros lehet.
Ha egy hónapig nem csinálod, akkor el fog enyészni és végül összszárad, majd leesik.
Ilyen kérdést feltenni 20 évesen...
4/9 anonim 

válasza:

Fura a világ mi? Manapság a 12 évesek már szexelnek és mindent tudnak, a 18+ éveseknek meg fogalmuk sincs semmiről...
5/9 anonim 

válasza:

xD nem hittem volna, hogy valaha is látok ilyen kérdést pasitól.
6/9 timido 

válasza:

a 3. válaszadó válaszán jót nevettem :D:D:D:D Amugy semmi bajod nem lehet tőle. :)
7/9 anonim 

válasza:

meglepő kérdés...
12-14 évesen már szexuális életük van egyes fiataloknak, de meg 20 évesen ilyet kérdezel?
legnagyobb veszélye hogy kanos leszel, minden nőre rámásznál az utcán.. és éjszakai magömlésed lesz :D többről nem tudok..
15(!)/f
8/9 anonim 

válasza:

egy 15 éves oktatja ki XDXD vééégemvaaan XDXD
9/9 anonim 

válasza:

:DDDDDDDDDDD beszarok:DDDDDD jaj istenem na én léptem:DDDDDDD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!