Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kaphatok ötleteket? Mit mondjak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaphatok ötleteket? Mit mondjak?

Figyelt kérdés
A barátom azt mondta hogy szexel kapcsolatos dolgot mikor húzza az az agyam, akkor ne kérjem tőle h léccci kicsim. Meg ne is mondjam azt hogy tedd amit mondtam! Hanem azt mondta hogy nőiesen és szexisen mondjam! Mit ért ez alatt? Példákat is mondanátok?
2009. jún. 25. 13:45
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudnám a pasidnak mi a nőies és szexis :)
2009. jún. 25. 13:51
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
énmeg nemegészen értem a problémát:D mi húzza és kinek az agyát? és mitkell nőiesen mondani?:D
2009. jún. 25. 13:52
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értek egy szót sem...
2009. jún. 25. 13:54
 4/24 A kérdező kommentje:
jó akkor mondok egy példát: mondom neki h nyaljon ki...erre ő mosolyog és mondja nekem hogy:hogy mondod kicsim?:))Erre én hogy lécccii..jaj azt mondja ne könyörögj!:)..erre én..:jó!akkor nyalj!!Mivaaaan??Ne parancsolgass inkább vegyél rá szexisen és vadmacskásan...erre én meg nemtom hogy lépjek hogy tetszen neki
2009. jún. 25. 13:57
 5/24 anonim ***** válasza:
Sz.tem ennek fuss neki,mégegyszer, kiscsillag :D:)
2009. jún. 25. 13:57
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Magyarul nem tetszik neki ahogy beszélsz pl nyaljááá ki???

Mondd azt gyere bébi birizgáld meg az icergőmet xD

2009. jún. 25. 13:59
 7/24 anonim ***** válasza:

Én úgy értelmeztem, hogy

húzza az agyam = pettingnél a "cél" előtt leáll és nem hajlandó folytatni mert nem kéri szépen szexisen, nőiesen

2009. jún. 25. 14:00
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
pöcögtesd meg a pöcöröt üngyüri büngyürim,utána meg én ingyi bingyizem meg a himbilimbidet :D
 9/24 anonim ***** válasza:
Na most már értem. Én is furán érezném magam ha a párom egyszer csak beszólna, hogy "szopj!" és elvárná hogy azonnal rácuppanjak... Lehet le is harapnám... Na szóval szerintem egész egyszerűen csak mássz rá szenvedélyesen, és ha olyan a helyzet, akkor vagy csusszanj feljebb a lovaglópózból, hogy a fejére kerülj, vagy csak finoman told meg a fejét lefelé hogy tudja mit szeretnél, de ne erőlködj. Azt sem értem minek kell ezt kérni, nálunk minden megy természetesen, sorban... :)
 10/24 anonim ***** válasza:

14:00

Ez tényleg nagyon szexin hangzik :D:D:D:D

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!