Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak nem birok magamal?
hát ez tipikus pasi dolog...
nem tudod a nejeddel megbeszélni a dolgot???
lehet, hogy belemenne, h néha beiktassatok egy hármast???
az én vőlegényem is sokáig így volt, és megbeszéltük, belementem,már 3szor próbálkoztunk, egyszer se jött össze teljesen a dolog, de már nem is érdekli annyira:D
lehet , ha tudnád te is, hogy engedett a dolog, akkor már nem is érdekelne annyira!
sok szerencsét!
Gondolj arra, hogy ha azt a valaki mást megkapnád, akkor az milyen következményekkel járna a családi életedben és a lelkiismeretedben.
f24
Hát sztem ezt úgy döntsd el,hogy ülj le végy egy lapot felírod a problémát,utána baloldalra pozitív állítás jobbra negatív.És felírod mi szól mellette és ellene
Vagy tudom ajánlani az ötletgenerátor kártyákat bármilyen problémára segít rávezetni.És akkor amikor leírtad mérlegelj,hogy"Ez nekem megéri",mi történne ha megtudná vagy kitudódna,vagy a lelkiismeretem hagyna?Remélem tudtam segíteni
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!