Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen értékrendje van már az olyannak, aki egy megcsalást nem mond el?
Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 13:06
1/11 anonim 

válasza:

ez a legundorítóbb dolog, amit egy párkapcsolatban élő ember tehet!! szerintem
2/11 anonim 

válasza:

Kinek mondaná el? Annak akit megcsalt?
Ezt komolyan kérdezted? :)
3/11 anonim 

válasza:

nem tudom felfogni.soha nem lennek ra kepes,hogy egy olyan embert csaljak meg akit szeretek.vagy ha meg nem is szeretem.de akkor sem.annyi tiszetelet jar neki.
4/11 anonim 

válasza:

Ítélkezni mégsem kellene. Mindenki követhet el hibákat. Ha egyszeri félrelépésről van szó, nem biztos, hogy elmondanám, vannak dolgok amiről jobb nem tudni. Ha tartósan lépek félre, azt nyilván elmondanám, bár valószínű, akkor már én szakítanék. Ha meg egy jó ideje tartó kapcsolatot nem vesz észre valaki, az szerintem nem figyel eléggé a párjára, akkor azon se csodálkozzon, ha máshol keresgél valaki.
5/11 anonim 

válasza:

Ez szerintem az embernek a lelkiismeretétől is függ...én mással csókolóztam miközben volt barátom...én nem bírtam ki, hogy ne mondjam el neki...nagyon szenvedtem emiatt meg h mit tettem hát elmondtam neki másnap...
6/11 anonim 

válasza:

A megcsalást nagyon ritkán szokták elmondani.
Ha mégis akkor annak elég gyakran szakítás a vége
7/11 anonim 

válasza:

Aki megcsal valakit, az vagy nem szerelmes, vagy értékrendileg egyébként is megkérdőjelezhető szerintem.
Ha aztán meg sunyi módon hallgat róla (általában ez van) akkor még gyáva, gerinctelen féreg is. Közben meg a párjának hazudja, hogy "nekem nem kell senki más", "én csak téged szeretlek". Az a szegény meg, akit jól hülyére vesznek így, úszik a boldogság illúziójában.
Szóval értékrend annak, aki bohócot csinál abból, aki szereti?
8/11 anonim 

válasza:

Ha megcsalsz valakit, utánna lapíts, mint szar a fűben.... A férfia, csupán a szex miatt csalnak, míg a nők általában érzelmileg is... nekik jóval több kell ahhoz, hogy megcsaljanak, egy pasit, mint fordítva, de viszont, ha egy nő csal akkor az komolyabb dolog..., míg a fiúknál csak egy sex és kész... /ez általánosítás/
9/11 anonim 

válasza:

Hát nekem inkább mondja el a párom, hogy megcsalt, legalább tudom, hogy őszinte! Az egész kapcsolatot megrontja ha az ember ezt magában tartja, de az is ha elmondja! De ha már megcsalta nem mind1? Valami ott már úgysem jó, tehát sebaj ha szakítás a vége! Ja és arra hogy a pasik a szex miatt mennek félre a nők meg érzelmileg...hát a pároddal is lehet szexelni! Én biztos elmondanám ha megcsalnám a párom! 22/L
10/11 anonim válasza:
Gondolhatjátok miylne a lelkivilága./ amúgy anyukám scalja apukámat, a kapcsolatuk látszólag tökjó töknormálisak, mindent megdumálnak sok a családiprogram is d emégsi ez van. és én tudok rólla.. látom az sms-eket leültem erről ebzsélni anyuval, elsírta magát stb.léynge h aztmondta vége elsz ma hallottam újabb sms-hangokat és mássla nem sms-ezik. és érzem si h nem változott semmi. mi tévő legyek szerintetek? ő mit érez ilynekor? mert nekem borzalmas,apukámat nagyon sajnálom.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!