Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jogos hogy rosszul esett?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos hogy rosszul esett?

Figyelt kérdés
Szóval arról lenne szó, hogy alul nagyon "belucskosodok" szex közben. Ma a szokottnál jobban és a barátom undorodva mondta hogy már megint tiszta lucsok minden. ÉS ez nekem rosszul esett.
2009. jún. 25. 00:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem teljesen jogos. A barátodnak olyannak kellene elfogadnia, amilyen vagy, és örülnie kéne, hogy beindulsz tőle. Mondd meg neki, hogy ha nem tetszik, nem kell többet hozzányúlni. Rögtön más lesz a hozzáállása...

18/F

2009. jún. 25. 01:01
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
eőző válaszolónak igaza van!!!! én örülnék ha a barátnőm ennyire bendvesedne, meg ha lenne barátnőm:P:P:D:D:D
2009. jún. 25. 01:15
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Inkább örülne neki! Ennyi erővel azt is mondhatná hogy "ba***meg lenyelte!"

Jogos hogy rosszul esett neked, és igaz, fogadjon el ilyennek (a mázlista). Ha máskor is ilyet mond vágj vissza olyannal hogy pl örüljön inkább hogy nem kell síkosító egy ilyen taplóhoz mint ő. Vagy készüljön legközelebb egy törölközővel.

2009. jún. 25. 01:21
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Ha lenne esze a barátodnak, úgy fejezné ki magát, hogy ne keltsen benned gátlásokat. A saját érdeke lenne. A törölköző meg megoldja a problémát.
2009. jún. 25. 01:27
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

"eőző válaszolónak igaza van!!!! én örülnék ha a barátnőm ennyire bendvesedne, meg ha lenne barátnőm:P:P:D:D:D"

Egyetértek!

2009. jún. 25. 02:40
 6/12 anonim ***** válasza:
68%

Az én barátaim szeretik ezt és nagyon örülnek neki mindig.

Ne aggódj, nem veled van a baj. Most legszívesebben azt mondanám, hogy ha ez nem tetszik neki és túl lucskos akkor sz.pjon f...szt :DDD de inkább vegyük úgy, hogy ezt nem mondtam.

Mondd meg neki, hogy a nőknél ez természetes és még mindig jobb, mintha alig tudná beléd tenni mert nem nedvesednél be.

2009. jún. 25. 07:47
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

Te jó ég, mennyi idős ez a fiú?

Persze, hogy belucskosodsz szex közben, ha élvezed :) Ez tök normális és a pasik is oda szoktak lenni érte, mert látják, hogy a barátnőjük élvezi!

Hát hallod, ha a pasid undorodik tőled ilyen miatt, akkor át kéne gondolnod, hogy tényleg ezzel a bunkóval akarsz-e szexelni...

2009. jún. 25. 09:12
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
Jogos. Vágj vissza neki azzal, hogy most gondolj bele ha nem lenne ez... iszonyúan fájna neked és nem lehetne szex. :)
2009. jún. 25. 10:18
 9/12 anonim ***** válasza:
88%

Ez a pasi vagy nagyon tapasztalatlan, vagy nem normális.

Én is nagyon benedvesedek és ez egy áldásos dolog. Egyfelől, mert a pasim (és ez a normális pasikra igaz) pillanatok alatt beindul, amikor odanyúl és érzi, hogy milyen hatással van rám. Másfelől a szex is jobb, mert nem fáj és könnyebben mozog bennem.

De hiszen pont az a funkciója a nedvesedésnek. A barátod elolvashatna pár alap könyvet, mert ezt mindenki tudja.

2009. jún. 25. 11:02
 10/12 anonim ***** válasza:
85%
Hát ez egy nagy bunkó. Hozzáteszem van amikor már én is túl nedves vagyok, és aztán nem érzek sem én, sem a barátom semmit... Akkor fogjuk magunkat, és kicsit megtörlöm magam. Még soha nem mondott nekem ilyen bántó dolgot, szerencséjére. Azt hiszem, lenne nemulass. Meg hát minek is mondana? Szeret :)
2009. jún. 25. 11:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!