Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállalnád ezt az erotikus játékot?
Figyelt kérdés
Bevállalnád, ha igen, akkor mennyiért, hogy leöntenek valamilyen folyékony dologgal (pl. csokiszirup, puding, vagy tejszínhab) és azt élvezetesen lenyalják rólad bárhonnan?2009. jún. 24. 22:21
1/17 anonim 

válasza:

Nem értem ezért miért kéne még nekem fizetni :D
2/17 anonim 

válasza:

ha a parom csinalja, igen, bevallalnam, ingyen es bermentve.
masnak nincs az a penz amennyiert megengednem!
3/17 anonim 

válasza:

Mennyiért? Párkapcsolatban nem fizetnek egymásnak az emberek! Ráadásul nem egy extra dolog amit nehéz bevállalni! CSináltuk már mi is.....
4/17 anonim 

válasza:

Előző válaszoló vagyok, úgy értettem, hogy számomra. A magyar nyelv nagyon szép :)
Szóval a lényeg, hogy bevállalnám.
6/17 anonim 

válasza:

Hát vad idegennel semmi pénzért...
7/17 A kérdező kommentje:
Más fizetne érte, hogy lenyalhassa rólad!
2009. jún. 24. 22:25
8/17 anonim 

válasza:

Jajj hát idegennel biztos nem! Így már extra dolog hogy ismeretlennel kellene! Azt soha!!!
9/17 anonim 

válasza:

Persze, egy idegen ember..Csak a barátnőmnek engedném.:D
16/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!