Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült megtalálnunk barátommal a G-pontomat, de bmeddig is izgatja nem tudok elmenni pedig jó érzés mikor ütemesen megérinti. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 21:12
1/12 anonim 

válasza:

lazulj el, meglesz az neaggodj ;)
ha már megvan a g-pont onnantól már minden simán fog menni :)
2/12 anonim 

válasza:

lazulj el sztem is. igyatok egy kis mértékű alkoholt
merre volt a g-pont?:D
3/12 A kérdező kommentje:
onnan tudom h az,h mikor ujjaz a párom elég belül(izgalmi állapotban vagyok) akkor egy dudoros vmit érzünk és naggyonjóóóóóó viszont mik úgy ujjaz h nincs kedvem nagyon sexhez akkor meg se találja.Gpont pedig akkor lesz nagy és dudoros ha felizgultál
2009. jún. 24. 21:21
5/12 anonim 

válasza:

Ez nállam is ugyan így van:) Bár még csak 2x próbálkoztunk a G-pontos dologgal de az erős pisilési ingeren kívül még nállam sem történt semmi. Azt írják ezt az ingert kell elengedni és akkor meglesz... Mi úgy csináltuk eddig hogy elélveztem csikló álltal és utána tapintható volt. a párod keze nem fárad el? Elég intenzíven kell nyomkodni, az én párom nehezen bírja a strapát:)
7/12 anonim válasza:
Az lehet a baj, hogy a barátod nem a G-pontodat találta meg, hanem az F-pontodat. Ne röhögj, nézz utána, ilyen valóban létezik!
Egy tapasztalt fiú
8/12 anonim 

válasza:

Jajj F meg A meg U meg még mi a franc?? Hagyjuk már ezeket, csak jobban tudják a nők hogy mit éreznek közben, ráadásul rengeteg leírás is van és nők is írták itt hogy ezt kell érezni, csak meg kell tanulni elengedni magad!!
9/12 anonim 

válasza:

Szerintem meg van hüvelyi orgazmus és van csikló orgazmus!!! Mind a kettő eggyen értékü és ha valakinek csak az eggyik megy hát istenem legalább van orgazmusa. Nem könnyű ellazulni lehet hónapok évek kellenek hozzá. Lehet ha magának csinálja a lány a G pontos dolgot előbb eredményre jut mint pasival.
10/12 anonim 

válasza:

Jól mondta az utólsó hozzászóló! Sok hozzá nem értő pasi beírkál ide! Mintha ti annyira tudnátok hogy mit érez egy nő vagy hogy hogy megy nállunk agyban a dolog. Pontosan, lehet hogy nem sikerült még mert nem volt kellő az izgalom vagy arra koncentrálnak mikor élveznek el így nem is tudnak koncentrálni! Attól még az a G-pont!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!