Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 22 éves vagyok és egyfojtában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves vagyok és egyfojtában anyira kivánom az együtt létet, hogy minden nap birnám mi a helyzet ilyenkor vagy miért van ez?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 20:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%

Meglátszik,hogy az utolsó kettőt fiú írta (már bocsi). Az igaz,hogy a lelkiismeretedre van bízva. De,ha beleszeretsz időközben,hogy nézel utána a szemébe? Pláne ha már most is szereted vmennyire. Mit vártok egy 18 éves lánytól? Ugorjon az ágyába pár hét múlva? Örülj neki,hogy nem egy kis olcsó p*csa,aki egyből ágyba megy 1 fiúval. Legyen egy kis tartásod.. vagy ha már az elején megcsalnád és kielégülsz mással akkormeg minek vagy vele? Azért gondold át ha lehet és ne játszál más érzéseivel. Szegény lány azért várja ki azt a 3 hónapot,mert nem akar csalódni és biztos akar lenni a dolgában,ezek meg azt tanácsolják neked,hogy addig menjél más lányhoz,ha kell a szex. Mennyi pasi kihasználja így a lányokat:S Eddig ha kibírtad szex nélkül a csaj előtt akkor most várd ki,ha van vkid. Lehet érdemes várnod és hogy szerelemből szeretkezz!

Bocsi ha elragadtattam magam,de nekem a gyomrom szorul össze,ha belegondolok,hogy ezt velem csinálnák!

Remélem helyesen döntesz!

2009. jún. 24. 21:59
 12/16 anonim ***** válasza:
64%

Nagyon remélem, hogy a lány rájön menetközben, mire kell ő itt.

A kedves tanácsadók úgy látszik, nem nézik a lányokat másnak, mint mozgó szexuális segédeszköznek. Remélem, közlik is a lányokkal ezt amikor csapják nekik a szelet.

2009. jún. 24. 22:10
 13/16 anonim ***** válasza:
68%

A 21:59-es vagyok!

Most látom csak,mert visszanéztem,hogy a lány szűz is ráadásul?! Ha látnám őt 2 kézzel kapnék utána és tanácsolnám neki,hogy hagyjon téged békén! Még egyes "szemét" pasik se használják ki a szűz lányokat! Ennyire ne verd át.. basszus ez durva,hogyha ennyire kihasználod!!! Megyek is aludni,mert csak felhúzom magam,elnézést..!

2009. jún. 24. 22:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Lehet akkor bővebb infó kellet volna, és elmondani hogy a csajod még szűz és olyankor mi van!! Mit kell ezt itt kérdezgetni? Verd ki vagy keressél mást! Mit vártál mit fognak mondani az emberek? Ha szereted akkor vársz és vered a farkad!!!
2009. jún. 24. 22:18
 15/16 anonim ***** válasza:

na igen...ha a csajod szűz akkor fail van :D

Én a helyedbe össze se jöttem volna szűz csajjal..nem vagyok mazochista. Lapát Jenci :P

2009. jún. 25. 13:55
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat de nem hasznélom öt ki mi nagyon komolyra megyünk a kapcsolatron ,mert mindkettönknek csak mrossz kapcsolataink voltak szoval mi erre törekszünk hogy komoly legyen..ezek csak kérdések kiváncsi voltam mit és hogy gondol a töbség...a másik meg hogy már 3 honapja járunk lassan szoval 4-5 honapja ismerjük egymást ez nem játék!!!mi komolyan gondoljuk!..szoval nem verem átt én örülök neki hogy még szüz és senkivel sem volt én lehetek az egyetlen és elsö ha jol játszom.ÉS AMINEK LEGJOBBAN ÖRÜLÖK HOGY EDDIG NEM VOLT SZERELMES ÉN MUTATAM MEG NEKI MI IS AZ EZ MÁR SZERELEM...én vagyok az elsö szerelme de nem az elsö kapcsolatja öket csak szerete de az semmi sem volt mikor megcsokoljuk egymást csak kavarognak az érzelmek imádom öt és becsülöm id . nyugalom tudom mit tezsek ez az oldal csak kiváncsiság csáo
2009. jún. 26. 17:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!