Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem gyanús, ha egy férfi hangsúlyozza, hogy ő heteró és, hogy a p. -t szereti?
"Meg ha azt ha valaki nem homofób azt heterofóbnak tartja?"
Lehet hogy már meggárgyult az elmém az egésznapi munkától, de ezt csak én nem értem?
"Meg ha azt ha valaki nem homofób azt heterofóbnak tartja?"
Szerintem ezt úgy értette, hogy aki nem utálja a melegeket, az a heterókat utálja, vagyis elárulja a "fajtársait". Ez nem gyanú kérdése, az ilyen ember korlátolt és gusztustalan.
""Meg ha azt ha valaki nem homofób azt heterofóbnak tartja?"
Lehet hogy már meggárgyult az elmém az egésznapi munkától, de ezt csak én nem értem?"
Aki nem irtózik a homokosoktól az a heteroktól irtózik, szerinte.
És igen, kicsit fura.
1.-nek: valami olyasmi, hogy azt, aki nem undorodik a b*ziktól, arról azt hiszi,h a heteróktól undorodik.
válasz: ha pasik felé is közeledik, akkor b*zi, ha nem, akkor homofób. Én is utálom a k*csögöket...
a trágárságszűrőt meg könyörgöm, kapcsoljátok már ki... nem mindegy, hogy csillagozom-e v sem?
18F
Az lett volna a kérdésem, hogy miért tartják a homofóbok azt, ha valaki nem homofób, akkor az meleg.
Szerintem a homofóbia egy elég gyanús jelenség, én egyből melegnek nézem az olyat, csak olyan aki nem vállalja önmaga előtt se.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!