Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mihez kezdjen az akit még a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjen az akit még a prosti is elutasít?

Figyelt kérdés
Nem, nem történt meg velem (még?), csak elgondolkodtam rajta. Előfordulhat ilyen, végülis nem kötelessége egy örömlánynak lefeküdni senkivel.
2012. máj. 7. 21:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Elővesz egy nagyobb címletet....
2012. máj. 7. 21:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első mondja. Még egy Deák.
2012. máj. 7. 21:27
 3/12 anonim ***** válasza:

Hát, az aztán nem kicsit ciki, ha valakit még a prostik is elutasítanak. :D

Ahhoz tényleg nagyon igénytelennek kell lenni, hogy ez történjen. Vagy impotens. Vagy extrém kicsi a pénisze, amire még egy gumit se bír felhúzni. Ha ezek egyike, akkor szerintem jobban jár, ha elmegy szerzetesnek vagy papnak...

2012. máj. 7. 21:33
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is bűnronda vagyok és törpe is, mégis elvállalt és nagyon is kedves meg odaadó szerető volt az ágyban. :D
2012. máj. 7. 21:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Mosakodjon meg, mosson fogat, stb. Ilyen gondok lehetnek.
2012. máj. 7. 21:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Prostinál az ápoltság is fontos. Fürdés, parfüm, fogmos, stb. Ha valaki még így se túl szimpatikus nekik, akkor talán kicsit többet kérnek, de nagyon szélsőséges eset, hogy csak úgy visszautasít.
2012. máj. 7. 22:01
 7/12 anonim válasza:
73%
Én mindenkit bevallalok ha ápolt a külseje sztem a kolléganőim is.
2012. máj. 7. 22:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Azért gondolj bele, hogy egy ilyen munka mennyi veszéllyel jár, főleg, ha valaki egyedül csinálja. Ezért lehet hogy már telefonban elutasít valakit, aki egyébként lehet teljesen normális, csak valami nem stimmelt a hívással.
2012. máj. 7. 22:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Amennyiben nincs rajtad lathato börbetegseg, fertözes nyoma, akkor nem nehez hajlando prostit talalni. Ne varj max. szolgaltatast, de a dolgat el fogja vegezni.
2012. máj. 7. 22:12
 10/12 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__19..

Tavaly történt velem, elég kellemetlen volt.

2012. máj. 7. 22:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!