Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Ti is szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti is szoktatok "kanosak" lenni?

Figyelt kérdés

Nem roszz értelemben!!!!

Csak az érdekelne ,hogy nektek is van valamiféle tünetetek ha (kimondom) kívánjátok a szexet?

Pl. ha a barátnőmmel nem bújok öszze egy hétig, akkor valahogy másképp nézek a jó csajokra mint egy jó kis kufirc után. (hú de dögös, stb, míg ha szex után megyek emberek közé, akkor még a miniszoknyás csajok is hidegen hagynak)

A nőknek is vannak ilyesmi tünetei?

2009. jún. 24. 16:01
 1/10 anonim válasza:
100%
Természetesen nálunk, lányoknál is előfordul az ilyesmi. Úgy hívják: kívánósság. Csak ezt mi jobb esetben vissza tudjuk fojtani, illetve egyébként sem olyan intenzív és gyakori, mint a férfiaknál.
2009. jún. 24. 16:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igen :$ Kb. u.ezek mint Neked.
2009. jún. 24. 16:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A nők semmivel sem különbek mint a férfiak, elárulom. :P
2009. jún. 24. 16:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én például az a típus vagyok, aki jobban "kanos" mint a barátom:P és énis így vok vele mint te:DD csak nem a csajokat nézem meg:P
2009. jún. 24. 16:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanígy vagyok, mint Te:)

22/L

2009. jún. 24. 16:41
 6/10 A kérdező kommentje:

Én szoktam még pl. szemezni, megjegyzéseket tenni, bókolni stb.,

Ilyenkor nem bírok magammal..... ,de még nem csaltam meg a barátnőmet.

2009. jún. 24. 16:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szokott ilyen lenni..ha menstruálok,főleg. Ha meglátok egy jó pasit, leesik az állam és már gondolatban cibálom befelé valami zugba,hogy dugjon meg. :D De természetesen nem csinálom meg, mivel van barátom, és sosem csalnám meg. :) Ez csak menzeszkor van így, és ha elmúlik, ugrok is rá a barátomra. :)
2009. jún. 24. 17:22
 8/10 anonim ***** válasza:
nanááá! csak mi visszafogjuk magunkat
2009. jún. 26. 00:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Így van:D Amúgy aranyos a kérdés:D
2009. aug. 27. 17:51
 10/10 anonim ***** válasza:
igen,most is nagyooon :D
2010. jan. 23. 14:45

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!