Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik a férfiaknál is g-pont?

Van de én a helyedben, ha fiú vagy nem erőltetném....a végbélben található a hasi oldalon... azt, hogy milyen mélyen nemtudom, de nem is érdekel, én úgy vagyok vele: Aki odanyúl, kinyúl! 22/F
P87

"Ezért van annyi ratyi!" - Ez nagyon értelmes hozzászólás volt, de ahogy elnézem, 39%-ban adsz hasznos válaszokat, szóval képzelem a többi válaszaid is milyenek lehetnek :S
"Aki odanyúl, kinyúl!" - Ezt hogy érted? OO Egyébként nem pasi vagyok :D És csak kíváncsi voltam, nem érdekel a dolog különösképpen, csak ha már olvastam, gondoltam rákérdezek. :)

Kedves Kérdező! A tanult válaszadók helyesen tájékoztattak, hogy a férfiaknál a g-pont a prosztata. Ebből következően, ha egy férfi aki arra kéri a barátnőjét, hogy masszírozza meg a prosztatáját az meglehetősen aggályos, természetellenes, azaz ratyi.
De ha Te a barátod seggébe szeretnél matatni, akkor sok sikert hozzá! Mindazonáltal engem nem a pontozásban elért eredményem determinál. Ettől még nem fogok a közhangulatnak megfelelő válaszokat adni azért, hogy önigazolást nyerjél és ne kelljen bevallani magadnak azt ha a barátod arra kérd újazd meg, az teljesen természetellenes, mondhatnám homoerotikus (ratyi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!