Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedvenc szexuális pózód? Melyik miért előnyös? És melyik miért nem?
Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 13:57
1/11 anonim 

válasza:

kedvenc: amikor a fiu van fölül (mert az ugy nagyon kényelmes :D)
utálom: kutyapoz :/ (mert megtölt levegővel és amugyis olyan megalazonak tartom:/)
2/11 anonim 

válasza:

egyetértek , utálom a kutyapózt, mikor a nyulak, állatok csinálják az a jut az eszembe fúj...
3/11 anonim 

válasza:

Oldalt hátulról :) így érzem legintenzívebben, és mindkettőnknek kényelmes, valamint állva is..
Kutyát én sem részesítem előnyben.
4/11 anonim 

válasza:

Én mindenhogy szeretem, de a kutya a legjobb.
5/11 anonim 

válasza:

Teljesen mind1,csak szex legyen,bármilyen póz,bárhol,bármikor xDDD
6/11 anonim 

válasza:

Mindegyik jó..a legjobb,nekem a guggolós póz és úgy lovagolni.ahh XD XD
7/11 anonim 

válasza:

nekem az amikor misszionariusban vagyunk, én meg felhuzom a labaimat. l, 19
8/11 anonim 

válasza:

Nekem aztán mindegy, ha azt érzem, hogy jó mélyen benne vagyok, akkor én már elvagyok. De gondolom a lányok is azt szeretik ha, azt érzik, hogy most tövig vannak bennük.
9/11 anonim 

válasza:

misszionarius felhuzott labakkal. lovaglo szemben vagy hattal. lany haton, fiu terden, lany alatt parna. oldalt fekve, mert ugy nagyon kozel vagyunk :) a kutyaert en sem vagyok annyira oda, 1 ido utan elkezd fajni vagy ha rossz szogben kap el akkor is.
10/11 anonim 

válasza:

milyen az a guggolós póz??? képet küldene valaki link-et
köszi..
én kutyapózt kedvelem, de azt ritkán csináljuk:S
amúgy mind1, mind szeretem:D
csak útálom ha ugyanúgy csináljuk ahogy elkezdjük végig..
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!