Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitöl van az, hogy spriccelös csiklóorgazmusom van? Nem a G-pontos az?
Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 12:23
1/9 anonim 

válasza:

Franc tudja, de örülj neki, ez egy áldás... unicum vagy! :)) én odavagyok az ilyenekért!
2/9 anonim 

válasza:

Van ilyen tényleg? Hát én még nem találkoztam vele soha.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen ,de nem mindig!És csakis olyankor ha a popomat dugják,és közben izgatom a csiklómat!
2009. jún. 24. 13:28
4/9 anonim 

válasza:

jesszus :D
mi spriccel? a pisi? :D
ilyenről még sosem hallottam...
6/9 anonim 

válasza:

hát én még életemben nem halottam ilyet! De télleg! Mi spriccel? A vizeleted, vagy a saját váladékod? vagy mi?
Ez nagyon érdekes!
De most télleg válaszolj
7/9 anonim 

válasza:

én még szűz vok, de van spriccelős orgazmus és az állítólag sokkal jobb érzés mint a többi. és ez nem pisi!!! (nekem eeddig csiklói és hüvelyi volt) és ha barátom lesz tuti megprobálom a gpontomat megkerestetni vele:D
nézzetek már utána
8/9 anonim 

válasza:

Úr isten, nem gondoltam hogy még mindíg ennyien nem tudják hogy mi ez, vagy hogy egyálltalán van ilyen! Itt is kb ezer ilyen kérdés volt már! A spriccelést pedig a G-pontos orgazmussal lehet elérni, de sokan azt mondják a hüvelyi orgazmus is ugyan az csak nem spriccel mindenki, vagy hogy a hüvelyi orgazmus is a csiklóbol indul, ezeket lehet vitatni, de pricc az létezik és NEM PISI!!!
9/9 anonim válasza:
kicsit későn de hozzá szólok.
itt egy videó ami oktat és láthatok egy ilyen spriccelő orgazmust
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!