Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez sok pasinál így van? Sokszor nem hervad le a szerszámom miután elélveztem.
Figyelt kérdés
Nemtudom mások, hogy vannak de nekem miután elélvezek igen gyakran merev marad a szerszám, akár 3 meneten keresztül is... sokan meglepődtem már rajta... meg úgy általában sem kellet még nekem negyed óra a pihenésre..
Nos akkor ez megszokott? Másoknál is előfordul?
2009. jún. 24. 11:50
1/6 anonim 

válasza:

Ne aggódj, nem kóros, sokaknál így van! :)
2/6 anonim 

válasza:

Az én barátom is ilyen. ( szerencsére :p )
3/6 anonim 

válasza:

Te jó Isten azonnal le kell amputálni a dákód!
Persze, hogy normális addíg örülj amíg feláll:D
4/6 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem, mert már nem egy lány szóvá tette, hogy nekem miért nem kell pihenő 2 menet között, miért nem lankad le....
De amúgy is nagy az étvágyam szinte fél perc sem kell, hogy rágerjedjek lányra, de az hogy lelohadjon az már minimum negyedóra.
2009. jún. 24. 13:06
5/6 anonim 

válasza:

Nálam is volt olyan hogy a csaj csak nézett, hogy nem kókadt le a menet végén, de akkor még nagyobbat nézett, amikor a 4. menet után szóltam neki, hogy lesz 5.-is mert ez nem fog egyébként lekókadni :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!