Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek ment elsőre a mélytorok? Vagy meg lehet ezt " tanulni"?
Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 10:44
1/8 anonim válasza:
Egyszer javasoltam a páromnak (lány vagyok), hogy próbáljuk ki. Kipróbáltuk. Két perc után mondta, hogy ezt hagyjuk abba, mert nekem egyáltalán nem jó, gyakorlatilag a reflexeim ellen kellene dolgoznom, és abban semmi élvezet nincs (igaza volt), és megalázónak tartja velem szemben. A "rendes" orális kielégítés ellen semmi kifogásom nincs, azt még élvezem is.
28/N
2/8 A kérdező kommentje:
Az én párom hasonló véleményen van,a rendes orált nem bánja, de ezt valahogy elutasítja, pedig én azért "alkalmaznám", csak hogy elsőre menne-e:))
2009. jún. 24. 11:09
3/8 anonim válasza:
elsőre senkinek se megy :) sok-sok gyakorlással viszont el lehet sajátítani:) engem érdekelt a dolog, így elkezdtem kipróbálni a páromon és neki is tetszett,egyikünk se érezte megalázónak. azóta is gyakorlom és már egész jól megy, ő is és énis élvezzük :)
4/8 anonim válasza:
Elsőre biztosan nem menne, tényleg sokat kell gyakorolni. De ha a párod nem ragaszkodik hozzá, akkor ne erőltesd. Én öklendeztem, pedig nagyon igyekeztem.
(első voltam)
5/8 anonim válasza:
Hááát azért vannak kivételek... Én ismerek 2 lányt is akiknek elsőre ment a mélytorok... Mások meg soha nem fogják tudni megcsinálni... De az esetek legnagyobb részében meg lehet tanulni... csak kitartás és akarat kérdése... semmi megalázó nincs benne szerintem, én fiú vagyok,. és nem azért szertem mert akkor a láynok meg vannak alázva, hanem mert nagyon jó érzés hogy teljesen el vagyok nyelve...
6/8 anonim válasza:
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy itt sokan sírnak, hogy kicsi a cerka...
Nekem 19cm, 4,5cm vastag és emiatt sztem tuti nem lesz soha részem mélytorkos kényeztetésben, pedig el tudom képzelni milyen jó lehetne... :(
7/8 anonim válasza:
Nekem sikerült elsőre, mondjuk belekönnyeztem, de jólesett. Semmi megalázót nem találok benne, imádom csinálni. Annyi az egész, hogy amikor szopod a barátodat és nem fér jobban a szádba, akkor kinyitod amennyire csak tudod úgy hogy az ajkad ne érje a péniszt és úgy lemegy simán. Nagyon-nagyon jó!!!! Sok sikert hozzá! :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. jún. 25. 07:52
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!