Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogyha pisilős érzésem van, engedjem el magam, és orgazmusom lesz?
Hogyan engedjem el magam, nyomjam, mint pisilésnél.
Eddig hiába írta bárki, hogy csak folytassuk és lesz orgazmus a pisilő érzés sohasem múlt el, és nem lett belőle hatalmas orgazmus, mint írtátok. Miért?????????????

De nincs mögötte élvezet, mert egyfolytában azt érzem, hogy pisilnom kell.
Te tudsz úgy bármit, filmet stb akármit élvezni, hogy úgy érzed, nagyon kell pisilnod????

De nekem még sehogy sem volt orgazmusom.
Még a lovagló pozícióban is pisilni kell. Persze, tudom elmegyek előtte és úgysem pisilok be, nem ez a gond, ezt tudom.
Párom szerint úgy engedjem el magam, mintha pisilnék, de akkor nyomjam vagy mi??
Szerintetek meg az elengedés egyenlő az ellazulással? egyéb tanács- mert ez sokak problémája, de mindig uazt írjátok.

Nehogy már egy pasi mondja meg neked, hogy hogyan kell elengedned magad! Csak nem volt már hüvelyi orgazmusa? :P
Egyébként meg valóban nem kell ennyire akarni. Gyakoroljatok és menni fog. Konkrétan seni nem fogja tudni neked ide megírni a hüvelyi orgazmus "receptjét", ezt felejtsd el.

hát figyelj, eddig nekem sem volt, engem most kezdett el érdekelni a dolog. 1 éve vagyunk együtt a barátommal, de hozzáteszem teljesen kielégítő a szexuális életünk, ott van a csiklóm is, és felejthetetlen orazmusaim voltak eddig is!
interneten olvastam egy doktornő írását, aki azt írja, ha valaki képes a csiklói orgazmusra, annak előbb-utóbb vaginális is lesz, legalábbis nem képtelen rá, ahogy azt eddig sokan gondolták...
mi most a g-pontom vadászatára fogunk indulni, meg hát intimtornázok is melette! gésagolyókat is be fogok szerezni... ennyit tudtam segíteni!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!