Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szoktatok szeretkezni, amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok szeretkezni, amikor a lány menstruál?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 09:50
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Mi néha, de inkább a vége felé. Közben neki is kellemetlen (maga a tudat) és így nehezebben lazul el, meg nekem se százas.
2009. jún. 24. 09:57
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Ezt a kérdést már sokan felteték néz utána.

A kérdésre válaszolva,mi szoktunk akkor is szeretkezni a párommal.Persze fontos a higénia és védekezzetek,mert akkor is meg van az esély a terheségre.

2009. jún. 24. 09:58
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Szoktunk, nem zavar. Régebben, mikor csak megszakításossal védekeztünk, nagy nap volt, ha épp megvolt, mert akkor belémélvezhetett a párom (akkor a legvalószínűtlenebb a teherbeesés-persze nem biztos). Persze ezt nem ajánlom senkinek. Nekünk szerencsére nem lett ebből bajunk.
2009. jún. 24. 10:04
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

mi nem szoktunk, ha megvan nekem. az ok: utálom a gumit, és nem szívesen tocsogok a vérben, ami kijön belőlem :)

inkább nagyon nehezen, de kibírom amíg elmúlik

2009. jún. 24. 10:08
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

mi sem szoktunk, mert számomra is kellemetlen lenni, nem tudnám magamat annyira elengedni, ezért inkább kivárjuk, hogy elmuljon

18/L

2009. jún. 24. 10:19
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
mi szoktunk de mar csak akkor amikor kicsit van meg. es mindenkeppen ovszerrel.
2009. jún. 24. 10:36
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
Én simán! Engem ugyan nem zavar... lányfüggő, hogyha neki kényelmetlen akkor nem erőltetem, de egyébként én nem vagyok erre finnyás.
2009. jún. 24. 10:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyszer-kétszer megesett
2009. jún. 24. 12:41

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!