Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy túl szoros a gumi? Vagy mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne, hogy az lehet, hogy a párom szerszáma elernyed attól hogy szoros a gumi?Vagy valami más oka lehet? :S Többször is előfordult már... 19/L2009. jún. 24. 01:54
1/4 anonim 

válasza:

Én is szoktam érezni, hogy szoros, de ettől nem változik a "keménysége".
Elernyedni akkor szokott, ha nem kap elég ingerlést vagy ha már a 3. menet után jártok és a szervezetének pihenésre van szüksége.
25/F
3/4 anonim 

válasza:

Szerintem ha nem sűrűn húzott eddig gumit, akkor csak simán nem tetszik a kisfőnöknek. :) Általában nem szeretik a kukik a gumit. :D Barátom is így volt eleinte meg több férfiismerőse illetve az enyémek közül is jópár. Tök normális, hogy elernyed, mert az nem kéne oda. :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!