Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Furcsa érzés nyalás közben,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa érzés nyalás közben, amitől nincs orgazmusom?

Figyelt kérdés

Mikor a csiklómat nyalja a kedvesem, nem bírom..mindig eltolom magam, mert nagyon intenzív az érzés..

nem is az hogy fájna, kicsit kellemetlen de mégis kicsit jó is, de nem bírom...

ha masztizok, akkor is már csak ugy tudok, hogy bugyin keresztül, mert különben túl erős érzés és nem bírom, pedig régebben amugy is ment.

de az sem lehet a gond, hogy túl erős, mert ha magamnak csinálom(bugyin keresztül ugye)akkor elég erőteljesen csinálom...volt vkinek ilyen gondja?hogy oldotta meg?lett később orgazmusa orálisan is?(köszönöm a válaszokat előre is)

2009. jún. 24. 00:49
 1/3 anonim válasza:
91%
mutasd meg neki a ritmust, nálunk ez bevált :)néha nekem is furcsa érzés, jó is meg nem is.igen elég intenzív, de ha ráérez a ritmusra sikerülni fog az orgazmusod.add át magad teljesen
2009. jún. 24. 01:42
 2/3 anonim ***** válasza:
91%
Igen,van ilyen érzésem! Én babát várok,és ettöl van,hogy érzékenyebb. Hogy neked mitöl lehet,azt nemtudom,de nekem bevált,hogy "nem engedem" annyira oda,és csak finoman csinálja. A legérzékenyebb akkor,mikor már jön az orgazmus,akkor eltolom a fejét,és csak a kezével folytathatja. Igy egész jó. =)
2009. jún. 24. 19:16
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen érzésem van egyszerüen nem birom ha ott nyal a barátom,bár én még szüz vagyok.és még sose sikerült elmennem :SSSS
2009. júl. 12. 18:57

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!