Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen is az a spriccelős orgazmus?
Figyelt kérdés
Tudom mi az,rá is kerestem már itt,azt is tudom,hogyan lehet elérni és,hogy nem mindenki érheti el...Csak annyira lennék kíváncsi,hogy ezt tényleg úgy képzeljem el,hogy spriccel,látható,nem látható vagy csak minimálisan inkább "kifolyik"?
Buta kérdésnek tűnik,de nekem még nem volt,ezért érdekel,csak annyi volt,hogy eláztattam az ágyat :):D
Meg láttam egy videót is,amin egy csajon pont ezt mutatta be egy srác...a linket nem tudom...de valszeg tudjátok melyikre gondolok...Na ott neki spriccelős orgazmusa volt és az tényleg olyan,vagy mű volt a dolog?
Szóval légyszi írjátok le,hogy eltudjam képzelni :)
Köszi! :)
19/L
2009. jún. 24. 00:02
11/11 anonim 

válasza:

nagyon de nagyon jóóó
15 éves vagyok és szinte mindig van ahányszor lefekszem a pasimmal úgy kell lefognia annyira beleremeg a testem
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!