Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj-e ha önkielégítés segitség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj-e ha önkielégítés segitségével jött meg az első magömlésem?

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 23:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%

Miiiicsoda?? Te nagyon bátor fickó vagy hallod e..:S Ezek szerint nem olvastál utána a dolgoknak...De első magömlésnél kötelező egy nőbe élvezni akinek pont peteérése van,az ebből megtermékenyülő gyereket felnevelni és közös jövőt építeni. Mivel nem ezt tetted jönnek az alsó gatya manók,míg te alszol lehúzzák a nacidat és lehámozzák a fitymád a kukidról. :D

(Egyébként...a fiúk 99.99%-a masztival éri ezt el először ..sőt..gyerekkorban is jelentkezhet spontán magömlés...Igen ezt se felejtsük el...míg te alszol,te elélvezel..)

2009. jún. 23. 23:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy baj!
2009. jún. 23. 23:42
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

??:D megjön?:D

amúgy általában a fiúknak először önkielégítéskor szokott magömlésük lenni.

2009. jún. 23. 23:43
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat :D szóval no para ;)
2009. jún. 23. 23:45
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Na ezért kellene időben megkezdeni a felvilágosítást, hogy a kölkök ne ilyen hülyeségeken emésszék magukat -.-
2009. jún. 23. 23:47
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
Minden nap minden oldalon van három ugyanolyan kérdés: gondolkodni kéne!!!:)
2009. jún. 24. 01:42
 7/12 anonim ***** válasza:
59%
Az emberek 99,9%.ának önkielégítés közben jön meg az első magömlése. :D
2010. jan. 1. 03:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem önkielégítéssel érted volna el az első magömlésedet, akkor eljött volna magától álmodban.

Ez normális, ne emészd magad emiatt.

Adnak iskolában felvilágosítást ugyan, de az... hogysimondjam, nem világosít fel minden részletre kitérve, gyerekeknek meg ciki kérdezni mindenki előtt.

Szerintem jó az ilyen anonim kérdezz felelek az ilyen kérdésekre.

2010. jan. 1. 03:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Dehogy baj! Ha már egyszer megjött akkor ezután már verheted is napi kétszer
2010. jan. 1. 10:37
 10/12 anonim ***** válasza:
egyébként a tapasztalatlanoknál van ez így én pl. 12 elmúltam és már hason vertem az ágyban éjszaka és orgazmus közeli élményem lehetett. Kb. így ment 2 hónapig amikor egyszer csak vmi fehér jött ki (ugye a gecc...) viszont nagyon sokan akik tapasztalatlanok úgy vannak ezzel, hogy amikor először van magömlésük (akaratuk ellenére, ami nekem nem volt) azután kezdenek masztizni
2010. jan. 2. 18:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!