Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha nem szopom le a barátomat?
Hát pedig, ez szinte már a normál szex része "kell" legyen.. :S:D
Egyszer azért tehetnél egy próbát... Nem muszáj, hogy a szádba élvezzen, ha az zavar.
azt csináld ami nektek jó. nincsenek semmilyen szabályok, szokások, elvárások, amiket követni kell vagy amiknek meg kell felelned/felelnetek. és az orális szexre (meg másra sem) ne hagyd senkinek hogy rábeszéljen, vagy lebeszéljen róla. erre magadnak kell megérned, ami valakiknek elég hamar megy, másoknak meg sok időbe telik. senkit nem lehet meggyőzni arról hogy márpedig az orális szex az jó és csinálni kell/illik, ez akkora baromság! akkor csináld ha majd úgy érzed hogy te szeretnéd. mellesleg van aki sosem fogja szeretni (mert pl volt valaha egy rossz élménye vele - talán pont azért mert hagyta mások által rábeszélni magát mikor még ő maga nem akarta, vagy vmi más okból nem szereti), velük sincs semi baj. a szexben semmi nem lehet kötelező. a barátodnak sem kötelező hogy téged kielégítsen orálisan, ha ő saját akratából megteszi, ezért még nem 'várhatja el' tőled hogy cserébe te is megtedd neki.
amúgy én is régebben úgy gondoltam hogy soha az éltben nem fogok belemenni az orális szexbe senkivel sem. a mostani barátommal már együtt voltam egy ideje és én is nagyon szerettem őt, mégsem tettem meg neki. de ő sem erőltette soha. még szóba sem hozta, csak egyszer ő próbálta csinálni nekem, de mondtam neki hogy ne mert én nem szeretném. aztán mondta hogy semmi baj, és ennyiben maradt. aztán egy idő múlva én egyszer csak úgy kedvet kaptam hozzá és kielégítettem őt orálisan. nagyon örült neki és én is élveztem hogy láttam mekkora örömet okoztam. aztán ez után azt hitte mostmár én is szeretném hogy kielégítsen engem és megint megpróbálta, de mondtam neki megint hogy nem akarom. azóta is csak én szoktam néha kielégíteni őt orálisan, azt még valamiért nem akarom hogy ő is engem. egyiket sem szokta erőltetni soha. csak akkor csinálom amikor éppen kedvem van. talán majd egyszer arra is vágyni fogok hogy ő is csinálja nekem. nem tudom. talán csak most még nem vagyok kész rá.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!