Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, ha nem szopom le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha nem szopom le a barátomat?

Figyelt kérdés
A világon a legjobban szeretem őt és mindig próbálom kéneztetni.:D De nem akarom leszopni.:S Ő mindig kielégít a nyelvével meg minden.:$ Kérdeztem tőle, hogy ez nem-e baj neki? És mondta, hogy Ő megérti:$ De mégis szeretnék többet adni neki:$ Valami újat:$ Mit tehetnék?Segítsetek!
2009. jún. 23. 22:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Idővel menni fog hidd el:) Eleinte én se akartam és nekem is azt mondta,hogy megérti és hogy nem akarja erőltetni. Most már nyugodt lélekkel leszopom és élvezem is és jó látni,hogy ő is élvezi.
2009. jún. 23. 22:17
 2/12 anonim ***** válasza:
48%

Hát pedig, ez szinte már a normál szex része "kell" legyen.. :S:D

Egyszer azért tehetnél egy próbát... Nem muszáj, hogy a szádba élvezzen, ha az zavar.

2009. jún. 23. 22:21
 3/12 anonim válasza:
28%
ha ő kinyal neked le kell szopnod :D
2009. jún. 23. 22:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
eleinte én is így voltam. Kezd először egy-egy puszival oda, és szép lassacskán megszokod, én is féltem és így utólag már látom, hogy nem kell;-) És utána olyan jó érzés, hogy látod, neki mennyire jó volt
2009. jún. 23. 22:24
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Legalább próbáld meg, hidd el nem olyan rossz, mint amilyennek elsőre tűnik, Oké, én se szeretek túlzottan szopni, de nem olyan nagy kaland.
2009. jún. 23. 22:28
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Ha az ízétől félsz, vagy a spermától, akkor vegyetek ízesített óvszert, és húzza fel. Szerintem így is nagy élmény lesz neki, ha óvszerrel együtt leszopod... és még finom is lesz, és nem kened össze magad... sok szerencsét :)
2009. jún. 23. 22:38
 7/12 anonim ***** válasza:
70%
ha nagyon szereted szerintem add meg ezt az örömöt neki, ha szereted te is élvezed majd :) ahogy látod neki milyen jó. Meg aztán nehogy máshol keresse azt amit otthon nem kap meg gy pár év után. Tudod férfiak.. :)
2009. jún. 23. 22:53
 8/12 anonim ***** válasza:
70%
Ugyan kapd már be , nem fulladsz meg tőle.. Ő kinyal azt élvezed te meg nem mered bekapni a lompost, vicc.
2009. jún. 23. 23:14
 9/12 anonim ***** válasza:
78%

azt csináld ami nektek jó. nincsenek semmilyen szabályok, szokások, elvárások, amiket követni kell vagy amiknek meg kell felelned/felelnetek. és az orális szexre (meg másra sem) ne hagyd senkinek hogy rábeszéljen, vagy lebeszéljen róla. erre magadnak kell megérned, ami valakiknek elég hamar megy, másoknak meg sok időbe telik. senkit nem lehet meggyőzni arról hogy márpedig az orális szex az jó és csinálni kell/illik, ez akkora baromság! akkor csináld ha majd úgy érzed hogy te szeretnéd. mellesleg van aki sosem fogja szeretni (mert pl volt valaha egy rossz élménye vele - talán pont azért mert hagyta mások által rábeszélni magát mikor még ő maga nem akarta, vagy vmi más okból nem szereti), velük sincs semi baj. a szexben semmi nem lehet kötelező. a barátodnak sem kötelező hogy téged kielégítsen orálisan, ha ő saját akratából megteszi, ezért még nem 'várhatja el' tőled hogy cserébe te is megtedd neki.

amúgy én is régebben úgy gondoltam hogy soha az éltben nem fogok belemenni az orális szexbe senkivel sem. a mostani barátommal már együtt voltam egy ideje és én is nagyon szerettem őt, mégsem tettem meg neki. de ő sem erőltette soha. még szóba sem hozta, csak egyszer ő próbálta csinálni nekem, de mondtam neki hogy ne mert én nem szeretném. aztán mondta hogy semmi baj, és ennyiben maradt. aztán egy idő múlva én egyszer csak úgy kedvet kaptam hozzá és kielégítettem őt orálisan. nagyon örült neki és én is élveztem hogy láttam mekkora örömet okoztam. aztán ez után azt hitte mostmár én is szeretném hogy kielégítsen engem és megint megpróbálta, de mondtam neki megint hogy nem akarom. azóta is csak én szoktam néha kielégíteni őt orálisan, azt még valamiért nem akarom hogy ő is engem. egyiket sem szokta erőltetni soha. csak akkor csinálom amikor éppen kedvem van. talán majd egyszer arra is vágyni fogok hogy ő is csinálja nekem. nem tudom. talán csak most még nem vagyok kész rá.

2009. jún. 23. 23:15
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Hallod! Akkor próbáld meg fordítva nézni! Mi lenne ha te mindennap leszopnád, ő meg egyszer sem nyalna ki? Megértenéd? Persze ezt mondjuk nektek, mert különben sírva fakadtok vagy nekiálltok gyötrődni meg veszekedni. Persze azért jó érzés nekünk azt látni, hogy jó nektek, meg ahogy élvezitek, de ti miért nem tudjátok ezt viszonozni? Mit tehetnél? Mellsex, vagy vegyél fel valami extra csipkés holmit, hálós cuccok hasonlók...de azért inkább próbáld meg. Elvégre ha ápolja, akkor abban semmi undorító nincs.
2009. jún. 24. 16:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!