Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex-társasjáték, ötletek?
Nem rég tett fel valaki egy kérdést, amire jött elég sok válasz, és volt bent egy link, ahonnan lehet letölteni szex-társasjátékot, ha jól emlékszem akkor kép fájl formátumban volt. Nem találtam meg, ha valaki esetleg elküldené annak nagyon megköszönném.
Illetve ha vannak ötletek azokat szivesen fogadom. Holnap utánra kell, és már nem lesz időm szex-shopba menni, igy nekem kéne valamit csinálnom. Vagy letölteni ha valaki tudja azt az oldalt, vagy pedig szerkesztenem kéne egyet, és ahhoz kellene ötlet!
Remélem valaki tud segíteni!
Előre is köszi!
24L

Én ismerek egyet, most nem tudom megkeresni, de a neve az hogy Érzékek kertje, ha rákeresel tuti kidobja! Ha nem, akkor holnap belinkelem:)!
20/L
ui. amúgy ez egy tök jó játék, kipróbáltuk:))

Itt a karácsony, na meg sok sokadik házassági évforduló.
Azon mesterkedem, hogy én készítek egy társast. Nem lesz ilyen benne hogy kiütjük egymás bábuját, mert sose lesz akkor vége ;)
Kivágtam újságokból képeket. Ruha van csajon, pasin. Ruha nélküli, cicipuszi, kézzel ingerlés, pu..nyal, szop..., stb.
Folyamatosan vagdostam ki a képeket. kisebbeket egy kemény papírra ragasztok fehéret, és erre ezek a kis képecskék.
Ha rálép valaki, egy borítékot húz és kirakja a darabikra nyiszált képeket. Ezek nagyobb méretüek, boríték kb... És sikerült olyanokat is találni, ami előjátéknak is megfelel. Folyamatosan kerülnek le a ruhák a újságba szereplőkről...
De az is lehet a képekre lép valaki, egy szöveget fog húzni.
Nem volt könnyű kiválasztani annyira mégse a képeket...
Hasonló ötlet ha valakinek eszébe jut nem lenne rossz..
Egyik újságba középen egy jó nagy poszter, és rá van rajzolva egy ilyen társas. Ott kiütheti egymást 2 bábu. sötétebb számra lép, feladat van.
Ezekbe találtam olyan fotóposztert, ami szintén megfelelne társasna. Középső lapon nem mindig pucér kép van. De nem akartam összefirkálni, és akkor jött ez az ötlet, én rajzolom meg, és képecskék lesznek rajta.
A kérdést csak most találtam meg.
Kíváncsiságból rákerestem milyen szex társasok vannak. Találatba ezt is beadta.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!