Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg van a férfiak péniszének "szaga" mint a puncinak, vagy csak ritkán ha pl. rég fürdött? És ha van milyen?
Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 20:40
1/10 anonim válasza:
Szerinetm alapból van neki, egy enyhe, de ez éppugy minden pasinál másmilyen mint minden nőnél.
2/10 anonim válasza:
persze h van...amugy meg olyan fura szaga van...:D
3/10 anonim válasza:
persze h van, na de ez alap esetben baromi izgató, na nem arra gondolok amikor egy hete nem fürdött, de frissen is van egy srácnak "szaga" vagy " illata" ... és valóban egyéni, mindenkié más, na de épp ez a lényeg .... ez általában csak felizgatja a partnert
4/10 anonim válasza:
Tényleg van, de nem tudom elmagyarázni, hogy milyen :)
5/10 anonim válasza:
Van, a volt pasimnak elég erőteljesen. :S de én nem mindenkinél éreztem
6/10 anonim válasza:
fürdés után nemigen érezni, de igen van egy jellegzetes "szaga" (a barátomnak illata van, nem szaga) :)
7/10 anonim válasza:
Engem inkabb vonz a pasim illata,mint ahogy ot az enyem nagyon :)
Attol bevadulunk :)
8/10 anonim válasza:
van..
tudom hogy beteg vagyok, de én szeretem is néha szagolgatni :$ persze nem közvetlenül :D
F vok :))
9/10 anonim válasza:
Van, még közvetlen fürdés után is, mivel a férfiaknál is van előváladék pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!