Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péniszméret, már megint?
Figyelt kérdés
Hy van egy diagram egy felmérésről:
Szeretnék készíteni egy szűkebb körű felmérést, majd annak eredményét összevetni a fentebbi diagramm adataival. Mondjuk jó lenne úgy 25 ember méretét összegyűjteni. Ha ennyi összejönne már elég lenne az összehasonlításhoz, talán. Tehát a kérdés: fiúk, nektem milyen hosszú, lányok, mekkora van a pasitoknak, vagy ha esetleg még emlékeztek régebbi partnereitek méreteire, azt is megírhatjátok, gyarapítva az adatokat:D
Előre is kösz, és bocs, hogy megint egy hülye péniszméretes kérdés:D
2009. jún. 23. 18:35
21/30 anonim 

válasza:

mi az, hogy hirtelen? és ha a kisebb farkú pasik most alszanak, vagy nyaralni mentek? ezt nem állíthatod a válaszoka alpján, hogy mindenki hazudik, akinek nagy van, basszus.. meg mi van azokkal a válaszadókkal, akik pl lányok, és leírták, hogy az eddigi pasijaiknak milyen méreteik voltak. akkor ők is persze naná csak a nagy méreteknél hazudtak, és mindenkinek 14-16 cm... hát persze
23/30 anonim 

válasza:

Az en pasimnak olyan 17-18 körül van. De nem merttem le pontosa.
25/30 anonim 

válasza:

13-14 lehet nemtudom pontosan 22f
26/30 anonim 

válasza:

20/F 19,5cm! ha nem hiszitek akkor küldjetek egy jó csajt és lemérheti! ;)
27/30 anonim válasza:
azt szeretem hogy mindenki tudja hogy a barátjáé mekkora, de amikor én kérdeztem hogy honnan tudják,leszóltak..
bravó!!(h5) http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__29..
28/30 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__29.. itt mért hurragtatok le mindannyian,amikor itt pontosan tudjátok mekkora a barátotoké?...-.-
29/30 anonim 

válasza:

hát ne haragudj, de én erre a kérdésre még nem válaszoltam. most pótolom (előzőnek)
30/30 anonim 

válasza:

hát ne haragudj, de nem találtam a kérdést... így elég nehéz válaszolni rá... egyébként a barátom mondta az elején, hogy mekkora neki, és hát látszik is, hogy nagyon nagy (meg főleg érzem, ami nem mindig a legjobb). de szeretem, és nekem az övé a legjobb, a legszebb! :) egyébként jövő héten ígérem, megmérem neki, de most még külföldön van.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!